Coins of Egypt
68
Vurdering
x3000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Coins of Egypt

Spillutvikler: NetEnt

Sjansene for at en spillutvikler på et eller annet tidspunkt legger ut billetter til gamle Egypt virker være ganske store,…

Coins of Egypt anmeldelse

Sjansene for at en spillutvikler på et eller annet tidspunkt legger ut billetter til gamle Egypt virker være ganske store, og det stemmer i hvert fall med NetEnt. De har faktisk flere ruter; både via Egyptian Heroes og Pyramid Quest for Immortality. I oktober legges det opp opp enda en. Denne gang via en spilleautomat som får navnet Coins of Egypt.  

Prøv Coins of Egypt gratis her

Spill Coins of Egypt her

Coins of Egypt – Oppsett

Lanseringsdato: 8. oktober 2018
Utvikler: NetEnt
Hjul / Rader: 5 / 3 
Linjer: 20
Min./Maks innsats: 2 kr – 2000 kr
Toppgevinst: 30 000 mynter på 1 linje
RTP: 96,97%
Volatilitet: Lav/Medium
Bonusfunksjoner: wild, myntinnsamling, gratisspill med gratisspinn til du utløser en kiste

Coins of Egypt spillevisning

Coins of Egypt – Bonus og spesialfunksjoner

Et wildsymbol, et innsamlingssymbol og et free spins-symbol kommer i tillegg til spillets 10 vanlige symboler. Det er en del, men wildsymbolet hjelper til der det kan. Det erstatter for alle symboler unntatt free spins- og innsamlingssymbolet (samt nøklene i gratisspillet). I tillegg vil en kombinasjon av 5 wilds betale ut den beste linjegevinsten på 3000 mynter.

I Coins of Egypt vinner du ikke bare gjennom å matche like symboler. På hvert eneste spinn vil du også få mellom 1 og 3 mynter. Disse dukker opp på de tre første hjulene (kun én mynt per hjul) og er alle verdt mellom 2 og 15 ganger innsatsen. Alene kan de ikke gjøre så veldig mye, men får du et innsamlingssymbol på det femte hjulet, vil alle myntene du har på skjermen samles inn og legges til spillebalansen!

Coins of Egypt – Free Spins

Et free spins-symbol på hjul 1, 3 og 5 sender deg rett til gratisspillet hvor du vil se tre kister i bunnen av skjermen: en rød (ørnen), en grønn (slangen) og en gul (katten). Hver kiste trenger tre nøkler som bare kan spinnes frem på det femte hjulet, og når du har funnet alle til en av dem er gratisspillet over. 

Under gratisspillet vil du også kunne spinne frem mynter. Forskjellen er at alle myntene du får legges i tilhørende kiste. Forhåpentligvis åpner du den du har lagt flest mynter i!

Coins of Egypt free spins

Coins of Egypt – Gevinster og mer …

Med maks flaks kan Coins of Egypt gi deg en toppgevinst på 2745  ganger innsatsen, men det skal litt til. Vi vil likevel si at det er et meget interessant spill siden gevinstene vi fikk ikke var i lommerusk-kategorien. Vi tror det kan være et godt valg for omsetting av bonuser, fordi det har en god RTP og befinner seg på den nedre halvdelen av variansmetret. 

Det er ikke alltid vi syns at reisene til Gamle Egypt er like bra, men NetEnt imponerer. Det er ikke et spill med livsendrende gevinster, men du kan regne med å få mye god underholdning for pengene. Vi storkoste oss og vil så absolutt si det er et spill du burde prøve i ditt nærmeste NetEnt Casino!

Coins of Egypt storgevinst