Cleo’s Wish
84
Vurdering
x
Maksimum gevinst
95%
RTP

Cleo’s Wish

Spillutvikler: NextGen

NextGen puster nytt liv i gamle Egypt ved å gi det en moderne tvist, og viser Cleopatras – eller Cleo…

Cleo’s Wish anmeldelse

NextGen puster nytt liv i gamle Egypt ved å gi det en moderne tvist, og viser Cleopatras – eller Cleo som hun liker å kalle seg nå –  lekefulle side. Hun byr ikke bare på 1, men 2 forskjellige gratisspill, flere tilfeldige funksjoner og en toppgevinst på 200 000 mynter!

Hvor kan jeg spille Cleo’s Wish?

Cleo’s Wish er snart her. Går alt etter planen vil disse casinoene ha det fra 24. januar 2018.

Cleo’s Wish spillfunksjoner

Teknisk informasjon

Spillutvikler: NextGen
Antall hjul/rader: 5 / 3
Antall innsatslinjer: 25
Min/Maks innsats: 3 kr – 300 kr
RTP: 95,152%
Volatilitet: Middels / Høy
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: Wild, Wish Upon A Wild, Sands of Fortune, 2x free spins-spill

Cleo's Wish spillevisning

Cleo’s Wish bonus og spesialfunksjoner

Cleo har en ganske vill side og med det mener vi at hun har en fantastisk tryllestav som kan mane frem ekstra wildsymboler til deg. Den funker ikke hver gang hun, men vi kan heldigvis si at hun har flere vellykkede enn mislykkede forsøk.

Garanterte wildhjul

Under denne bonusen vil du på opptil 5 hjul (begynner på det helt til venstre) få wildsymbolene stablet oppå hverandre – men kun for det ene spinnet.

Ekstra wilds

Cleo vifter tryllestaven og gir deg ett wildsymbol på en tilfeldig plass.

Sands of Fortune

Når en skattekiste dukker opp på skjermen vil den inneholde en Cleo’s Wish-symbol, skarabéen, Ankh-symbolet eller et armbånd. Det valgte symbolet erstatter dermed alle bildesymbolene for ett spinn.

Cleo’s Wish free spins

3 bonussymboler hvor som helst på hjulene aktiverer free spins-spillet, men før gratisrundene begynner må du velge mellom to gullkort. Begge inneholder gratisspinn, men har forskjellige bonusfunksjoner.

Cleo's Wish velg et kort

Cleo’s Parade

Før Cleo’s Parade starter vil det siste hjulet fylles med stablede wilds. Du vil med andre ord få et helt wildhjul, og dette wildhjulet flytter seg én plass til venstre etter hver spillerunde. Moroa stopper nå ikke der, for du kan hente flere wildhjul på to forskjellige måter:

  • Siden alle wilds er stablet oppå hverandre, kan du spinne frem vandrende wildhjul på den vanlige måten.
  • Tre bonussymboler forvandler det siste hjulet om til et wildhjul.

Gratisspillet fortsetter til det siste wildhjulet er ute av skjermen …

Enternal Riches

Dersom bonuskortet ditt inneholder Eternal Riches-bonusen vil du motta mellom 5 og 10 vanlige gratisrunder. Under disse rundene er det om å gjøre å samle så mange wilds og bonussymboler som mulig. Det kommer nemlig til å gjøre den neste delen enda mer spennende!

Under de vanlige gratisrundene vil hver wild og scatter gi følgende:

  • Hvert wildsymbol gir deg opptil 3 gevinstmultiplikatorer på dine superspinn-gevinster (det meste du kan samle opp er 20x).
  • Hver scatter gir deg opptil 3 ekstra superspinn.
  • 3 eller flere symboler trigger enda flere vanlige gratisspinn.

Når den første delen er over, kan du endelige bruke superspinnene dine. Dette er ikke spinn med en høyere innsats, men spinn hvor du kan vinne et lass med ekstra store gevinster, takket være den oppsamlede gevinstmultiplikatoren.

Cleo’s Wish gevinster, utbetalinger og jackpoter

Spillet har en RTP på 95,15% hvilket betyr at huset har en større fordel enn i mange av de andre spillene vi har omtalt hos Spillboden. Det betyr heldigvis ikke at du er garantert å tape. Cleo står for mye action med sine tilfeldige funksjoner og for oss virket det som om hun hjalp til ganske ofte. Nøkkelen til de største gevinstene er nå gevinstmultiplikatoren i Eternal Riches-bonusen.  

Cleo's Wish storgevinst

Avslutningsvis

NextGen har gjort det igjen. Cleo’s Wish er et kvalitetsspill som ligger på den øvre halvdelen av variansmetret og har en toppgevinst på 200 000 mynter. Dette er et spill vi tror kommer til å passe de fleste. Spesielt de som liker at det skjer ting hele tiden!

Andre spill av NextGen.

Klikk på knappen for å se alle de andre NextGen-spillene vi har omtalt.