Cinderella’s Ball
0
Vurdering
x
Maksimum gevinst
0%
RTP

Cinderella’s Ball

Spillutvikler: Red Tiger

I dette eventyrspillet av Red Tiger, vil selveste Askepott dagdrømme frem spennende funksjoner til deg. Men se opp for den…

Cinderella’s Ball anmeldelse

I dette eventyrspillet av Red Tiger, vil selveste Askepott dagdrømme frem spennende funksjoner til deg. Men se opp for den onde stemoren som sender henne tilbake til jobb og ødelegger moroa om hun finner henne. Så lenge det ikke skjer kan det hende du plukker med deg spillets toppgevinst på 800x innsatsen!

Hvor kan jeg spille Cinderella’s Ball?

Cinderella’s Ball spillfunksjoner

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Red Tiger
Antall hjul/rader: 5 / 3
Antall innsatslinjer: 20
Min/Maks innsats: 2 kr – 5000 kr
RTP: 95,23%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: wild, Ballroom bonus, scatter og free spins, slipper trail, fairy magic, Clock Stricke, Carriage spins

Cinderella’s Ball bonus og spesialfunksjoner

I likhet med andre Red Tiger-spill som for eksempel Snow Wild and the 7 Features, er det et hav av bonusfunksjoner å se frem til i Cinderella’s Ball. Askepott er den som starter de fleste, så vi starter med henne.

Når Askepott viser seg et eller annet sted på hjulene vil du kunne se hva hun tenker på. Noen ganger kan det dog hende at den onde stemoren finner henne og sender henne tilbake til jobb før hun rekker å gi deg noe. I de tilfellene stemoren ikke kommer, vil du få én av følgende bonusfunksjoner:

  • Free Spins
  • Slipper trail: Two wildsymboler legger igjen en sti med wildsymboler på skjermen.
  • Carriage spins: Gresskarvognen raser frem og tilbake på skjermen og endrer noen av symbolene for garanterte gevinster.
  • Fairy Magic: Den gode feen viser seg og vil på magisk vis bytte ut noen av symbolene dine med et nytt sett.
  • Clock Strike: Hjulene går tilbake i tid og stopper på en gevinstkombinasjon.

I vår spilleøkt var det den gode feen som hadde mest å gi, så vi kårer henne til vår favoritt!

Ballroom bonus

3 eller flere skriftruller sender deg til ballsalen hvor du får velge mellom 12 skriftruller. Men før bonusrunden starter vil tryllestaven bestemme hvor mange klikk du får. På våre besøk ble det rundt 8-9, men vi lykkes aldri komme fra det med noe annet enn minstegevinsten.

Premiene du kan vinne i bonusspillet er forresten 25x, 75x, 200x og 500x innsatsen. Den sistnevnte er naturligvis den som lokker mest, men den havnet aldri hos oss dessverre.

Cinderella’s Ball free spins

Det fins to veier inn til gratisspillet. Enten via Askepotts dagdrømmer eller ved å få 3 slott på skjermen. I likhet med bonusspillet vil tryllestaven bestemme hvor mange gratisrunder du får. Det meste vi fikk var 15.

Den eneste forskjellen mellom hovedspillet og gratisspillet – foruten om at den sistnevnte er gratis – er at boken tryller frem bonusfunksjonene til deg og det med hyppige mellomrom. Vi ble gjerne gitt den ene etter den andre, og kan enkelt forestille oss at de heldigste kan komme fra det med fantastiske resultater.

Cinderella’s Ball gevinster, utbetalinger og jackpoter

Det er mye å se frem til og selv om det er sjarmerende å se at den onde stemoren har fått en plass i spillet, er det ganske kjipt at hun oppfører seg som en kjedelig festbrems. Ellers syns vi spilleautomaten oppførte seg som en middels volatil spilleautomat – kanskje i retning lav. Vi fikk små gevinster med hyppige mellomrom og et par større beløp her og der. Det var ingenting i nærheten av 800x innsatsen, men sånn kan det gå ….

Avslutningsvis

Spillet har fått en flatere og litt mindre imponerende grafikk enn mange av spillene vi har sett av Red Tiger, men det er langt fra ubehagelig å se på. Sånn bortsett fra det fikk vi bonuser nok til å holde spenningen på et godt nivå. Likevel er Red Tigers Snow Wild and the 7 Features – etter vår mening – bedre enn Cinderella’s Ball. Vi er uansett glade over å ha prøvd det og syns du skal gjøre det samme. Kanskje Askepott kan dagdrømme frem større beløp til deg!

Red Tiger spill