Chilli Heat
0
Vurdering
x
Maksimum gevinst
96%
RTP

Chilli Heat

Spillutvikler: Pragmatic Play

Denne spilleautomaten er noen måneder gammel, men bør så absolutt ikke gå i glemmeboka bare fordi det stadig kommer inn…

Chilli Heat anmeldelse

Denne spilleautomaten er noen måneder gammel, men bør så absolutt ikke gå i glemmeboka bare fordi det stadig kommer inn nye. Her bys det på tequila, fest, hete, fylte pengesekker og tre flotte jackpoter.

Prøv Chilli Heat gratis

Jag jackpotene her

Chilli Heat – Oppsett

Lanseringsdato: februar 2018
Utvikler: Pragmatic Play
Hjul / Rader: 5 / 3
Linjer: 25
Min./Maks innsats: 0,25 kr – 125 kr.
Jackpoter: Ja, 3 faste jackpoter
RTP: 96,52%
Volatilitet: Medium
Funksjoner: stablet wild, jackpotspill, gratisspill med kun høytbetalende symboler.

Chilli Heat av Pragmatic Play ser slik ut

Chilli Heat – Bonuser og spesialfunksjoner

I hovedspillet er det ingen tilfeldige bonuser som dukker opp, men du vil få hjelp av tre spesialsymboler. Det første er en wild som kommer stablet oppå hverandre slik at dekke et helt hjul. Disse wildhjulene opplevde vi å få ganske ofte og de kom gjerne flere om gangen. Hadde vi ekstra flaks tro?

De andre bonussymbolene er scatteren og pengesekken som du kan lese mer om under.

Chilli Heat – Free Spins

Tre glade sol-symboler (scatteren) sender deg til gratisspillet bestående av 8 gratisrunder. Disse kan trigges på nytt med tre nye scattere og det fins ingen øvre grense for hvor mange ganger dette kan gjøres.

Det du kan se frem til er en gratisøkt som bare består av høytbetalende symboler. Og sammen med stablede wilds kan det fort ramle inn en storgevinst eller to!

Chilli Heat Free Spins

Chilli Heat – Tre faste jackpoter

I Chilli Heat venter tre faste jackpoter på nye eiere. Det er GRANDE-jackpoten på 10 000 kr, MAJOR-jackpoten på 1000 kr og MINI-jackpoten på 300 kr. De kan kanskje ikke måle seg med progressive jackpoter, men vil på den andre siden komme i tillegg til en annen gevinst!

Spillets tredje spesialsymbol er en pengesekk med en gevinst. Alene kan de ikke gjøre så mye, men får du seks av dem på skjermen trigges pengespillet; eller jackpotspillet om du vil.

Under jackpotspillet fjernes alle de andre symbolene slik at du bare sitter igjen med pengesekker. Alle plasser på brettet vil dessuten oppføre seg som separate hjul, og det endelige målet er å fylle alle disse med hver sin pengesekk. Du får tre spinn som stilles tilbake for hver nye pengesekk du spinner frem, og om du klarer å fylle én rad er alle pengesekkbeløpene + MINI-jackpoten din. Fyller du to får du MAJOR-jackpoten, mens full pott gir deg GRANDE-jackpoten.

Virker dette kjent? Ja, det er det samme oppsettet som i Divine Fortune av NetEnt.

Jackpotspillet i Chilli Heat

Chilli Heat – Opplevelsen, RTP og volatilitet

RTP og volatilitet er enkelt å finne på alle Pragmatic Play-spill, for de er veldig åpne med slike detaljer. Alt du trenger å gjøre er å klikke på info-knappen inne i selve spillet og bla deg til rett side. Chilli Heat har fått 3 av 5 volatilitets-lyn og en RTP på 96,52%.

Chilli Heat ser ikke like bra ut som for eksempel Taco Brothers av ELK Studios, men utseendet har ikke alltid noe å si. Vi hadde det gøy og tror mange av dere vil mene det samme.