Chibeasties
67
Vurdering
x750
Maksimum gevinst
96%
RTP

Chibeasties

Spillutvikler: Yggdrasil

Bli med inn i en magisk skog hvor du kan lete deg frem til lønnsomme gratisspinn og samtidig bli kjent…

Chibeasties anmeldelse

Bli med inn i en magisk skog hvor du kan lete deg frem til lønnsomme gratisspinn og samtidig bli kjent med en rekke søte, men rare og vimsete skapninger. Fru Narvesen er litt usikker på hvordan hun skal beskrive disse dyrene som Yggdrasil har valgt å kalle Chibeasties. Adjektivene som dukker opp er fantasifulle, merkelige, alienliknende og fargerike.

Ta turen innom den magiske skogen her

Chibeasties oppsett

Spilleautomaten har fått 5 hjul, 3 rader og 20 innsatslinjer. Ganske så standard. Den har også morsom grafikk og en litt mystisk bakgrunnsmusikk som passer godt til en skogstur blant artige små figurer. Ellers ser det også ut som om Yggdrasil har fulgt sin vanlige oppskrift – hvilket er  bonusfunksjoner. Her er det bare en wild og gratisspinn som hjelper deg til de store gevinstene.

Chibeasties wildsymbol

En helt vanlig wild. Den kan verken utvide seg, sprette over til andre deler av brettet eller multiplisere gevinstene dine. Men selv uten superkrefter kan spillets wild hjelpe deg til finfine summer, for dette wildsymbolet virker være ekstra ivrig. Fru Narvesen syns wildsymbolet kommer overraskende ofte og hjalp henne til flere storgevinster. Hadde nå wilds i alle spill bare vært like vennlige….

Chibeasties gratisspinn

Free Spins-symbolet er ikke like glad i å vise seg frem. Fru Narvesen brukte over 200 spinn på komme seg inn i gratisspinn-bonusen første gang, og fikk dessuten bare 10. Resultatet imponerte heller ikke, men hun fortsatte og kunne glede seg over bedre gevinster senere.

Du kan få opptil 40 gratisspinn, og utdelingen ser slik ut:

  • 3 scattere gir 10 gratisspinn
  • 4 scattere gir 20 gratisspinn
  • og 5 scattere gir 40 gratisspinn.

Før bonusrunden starter vil dataen velge et tilfeldig symbol. Det valgte symbolet vil – under hele bonusrunden – utvide seg og dekke hele hjulet den lander på. Det beste er at du kan få dobbelt opp med gevinster på samme spillelinjer. For hver spillerunde utføres nemlig slik: Hjulene stopper – gevinstene betales ut – utvalgte symboler sprer seg – utbetaling for nye vinnerkombinasjoner og gamle vinnerkombinasjoner som fortsatt står igjen etter at det valgte symbolet har spredt seg.

Sjansene for at spillets wild blir det utvidende symbolet er nok små. Et mer realistisk ønske er at dataen velger et høytbetalende symbol, for med denne funksjonen kan hele skjermen fylles. Fru Narvesen klarte det! Hun fikk fem av disse brune blomstene som vokste seg store og ble til utenomjordiske trær. Joda, premien hadde nok sett veldig annerledes ut om det hadde vært en chibeastie, men hun er likevel fornøyd med resultatet.

Konklusjon

Det oser Yggdrasil av hele spillet. Få funksjoner, lekker grafikk – helsprøtt tema. Det er interessant til tross for mangler på bonusfunksjoner. Det virker være et middels volatilt spill og de største gevinstene fås ved hjelp av utvidende symboler i gratisspinn-modusen. Men du skal vite at storgevinstene kommer i hovedspillet også. Mest takket være et tjenestevillig wildsymbol, men også med store chibeasties-kombinasjoner. Tilbakebetalingsprosenten ligger på 96,20%. Det er ikke det høyeste på markedet, men likevel godkjent.