Burning Wins
67
Vurdering
x60
Maksimum gevinst
96%
RTP

Burning Wins

Spillutvikler: Playson

Denne måneden legger Playson frem to spilleautomater og det starter med Burning Wins. Denne har de laget for spillere som…

Burning Wins anmeldelse

Denne måneden legger Playson frem to spilleautomater og det starter med Burning Wins. Denne har de laget for spillere som elsker spilleautomater slik de var i begynnelsen – enkle! Burning Wins er nemlig en såkalt «klassisk spilleautomat» med tre hjul, tre rader, 5 linjer og klassiske symboler. Ikke mer, ikke mindre!

Spill Burning Wins her

Burning Wins – Oppsett og tema

Lanseringsdato: 5. juni 2018
Utvikler: Playson
Hjul / Rader: 3 / 3
Linjer: 5
Min./Maks innsats: 1 kr – 1000 kr
Jackpot: 300 x innsatsen
RTP: 96,21%
Volatilitet: Medium
Funksjoner: Ingen spesialfunksjoner

Kirsebær, appelsiner, sitroner, plommer, druer, meloner, barer, bjeller og syvere er alle de klassiske symbolene du kan spinne frem på hjulene i Burning Wins. Ellers er det ikke så mye annet å si annet enn at du får jage gevinster med alt fra 1 til 1000 kr i rundeinnsats.

Burning Wins – Bonusfunksjoner

Opplevelsen vil minne om mange andre klassiske spilleautomater. Du spinner enkelt nok hjulene for å se om du får tre like på en av spillets fem linjer. Ellers er det ingenting annet å se opp for. Dette er med andre ord ikke et spill for dere som vil at spilleøkten skal inneholde mer enn dette.

Burning Wins gevinst

Burning Wins – Free Spins

Stemmer… Burning Wins har ikke fått et gratisspill heller.

Burning Wins – Utbetalinger og jackpoter

Spillets toppgevinst er 300 ganger innsatsen som er din om du fyller hele brettet med 7-ere. Siden symbolene er stablet oppå hverandre er ikke dette en umulig oppgave. Vi klarte blant annet å fylle hjulene med kirsebær. Det er spillets dårligste symbol, men gir likevel 7 ganger pengene for bare én linje og 35 ganger pengene for et helt brett.

Burning Wins storgevinst

Konklusjon

Det er ikke så mye annet å si enn dette… Er du en fan av klassiske spilleautomater er Burning Wins så absolutt noe for deg. Vil du heller ha et spill hvor du får hjelp av spesielle funksjoner og bonuser, vil neste spill fra Playson passe deg bedre. Den lanseres 19. juni, får navnet God of Wild Sea og har blant annet wilds og free spins. Vi skal se på den nå straks og når omtalen er klar vil du kunne se den på listen under.