Book of Dead
89
Vurdering
x5000
Maksimum gevinst
94%
RTP

Book of Dead

Spillutvikler: Play'n GO

Full tittel: Rich Wilde and the Book of Dead Rich “Richard” Wilde har utseendet med seg, men ser ut til…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Book of Dead anmeldelse

Full tittel: Rich Wilde and the Book of Dead

Rich “Richard” Wilde har utseendet med seg, men ser ut til å bruke mer tid på å reise rundt på jakt etter glitrende skatter enn å henge med damene. Før han satte ut for å finne Book of Dead (frister det ikke litt å sette inn en ”the” der et eller annet sted?) tok han seg en tur inom Sør Afrikas jungel på leting etter rikdommer i spilleautomaten Aztek Idols. Han har også avdekket verdifulle perler i spilleautomaten Pearls of India. På sitt seneste eventyr handler det altså om en gammel og mektig bok. De som velger å ta følge vil snart oppdage at dette er en ganske så farlig reise. Ta godt vare på spillebalansen din – det er spesielt den som får lide om du ikke er forsiktig.

La nå ikke denne advarselen skremme deg fra å prøve spillet. Er du en fan av høy risiko og store gevinster er denne et must. Book of Dead fins på manges favorittlister nettopp på grunn av summene den kan by på.

Spill Book of Dead her

Om du mener du har hørt nok og er klar for den farlige reisen med det samme, finner du spillet hos våre samarbeidspartnere. Noen av dem er:

Spill Book of Dead gratis her

Om Book of Dead

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Play’n Go
Antall hjul/rader: 5 / 3
Antall innsatslinjer: 1-10
Min/Maks innsats: 0,10 kr – 1000 kr
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: wild, free spins med utvidende scatter, gamble

Book of Dead Spillevisning

Book of Dead Bonus

Vi har sett Book of Dead i sentrum av mange kampanjer, og anbefaler lesere om å godta kampanjebrev. Flesteparten av tilbudene vi har sett sendes nemlig via e-post. Det er som regel snakk om en håndfull med gratisspinn og disse gratissjansene kommer alltid godt med i et spill som er kjent for å ha lange og frustrerende tørkeperioder!

Fins det ingen gratisspinn å få på Book of Dead, kan du alltids ha spillet i bakhodet når du henter en velkomstbonus eller en påfyllingsbonus. Det gir masse ekstra penger som også hjelper i jakten på den verdifulle boka.

Book of Dead Bonusfunksjoner

Selv om Rich Wilde er en sjarmerende kar, er det lite han kan gjøre for deg i denne spilleautomaten. Han er et vanlig symbol, men om vi ser bort fra den gylne boken så betaler han ut mest.

Boken vi nevnte er ikke bare et wildsymbol – det er også en scatter. Boken har altså fått to av spillets viktigste funksjoner. Som et wildsymbol erstatter den andre symboler for å hjelpe deg med å lage vinnerkombinasjoner. Som scatter gir den deg 10 gratisspinn om du lykkes samle 3 eller flere på ett enkelt spinn.

Før vi forteller mer om spillets gratisspinn-bonus, vil vi nevne at det også fins en gamble-funksjon som aktiveres etter hver gevinst. Her vil du kunne doble eller firedoble gevinsten du nettopp vant:

  • Gjett riktig kortfarge for å doble pengene.
  • Gjett riktig kortsymbol for å firedoble pengene.

Vi er ingen fan av denne funksjonen og holder oss som regel unna, men forstår at enkelte syns den er interessant.

Book of dead Gamble funksjon

Book of Dead Free Spins

Alle som elsker Book of Dead vet hvor lønnsom gratisspinn-runden kan være Det er takket være en utvidende scatter som blir valgt ut før bonusrunden starter. Når du får 2 eller 3 av disse på skjermen vil de utvide seg til å dekke hjulet og gi deg en gevinst uansett hvor de havner. Du kan altså fylle opp hjul nr. 1, 3 og 5 og likevel få betalt. Nå begynner du kanskje å forstå hvilke beløp du kan vinne her …

I vår seneste gratisspinn-runde fikk vi knekten som utvidende scatter. Det er blant de dårligste, men vi lykkes samle 3 nye bøker som ga oss 10 nye gratisspinn. Det hele endte med en gevinst lik 143 x innsatsen over 20 spinn. 

Det kunne gått bedre, men sånn er det alltid i spilleautomater. Beløpet hjalp oss i hvert fall et godt stykke over startbeløpet.

Book of Dead gamble funksjon

Book of Dead spilleopplevelsen

Book of Dead passer ved første øyenkast alles spillebudsjetter, men vi anbefaler ikke at du prøver denne på de dagene du ikke har så mye å spille for. For hovedspillet kan være ganske brutal mot spillebalansen Du kan vente deg lengre økter med småtterier. Lommerusk som gjerne er mindre enn innsatsen. Du kan vinne gode beløp her også så klart, men oppdraget blir ofte å holde ut til gratisspinn-runden.

Book of Dead Jackpot

Book of Dead har ingen progressiv jackpot. Det har en maksgevinst på 250 000 mynter. Det skal litt til å få denne summen inn på kontoen, men spillet har punget ut med flere store beløp til de som har prøvd. I september 2016 vant en heldig nordmann hele €105 850 da han spilte Book of Dead hos Casumo. En liten fun fact er at han åpnet Casumo-kontoen sin dagen før. 

Book of Dead på mobilen

Dere som foretrekker å spille på mobilen blir nok glade over å høre at denne fins tilgjengelig på mobile enheter. Så lenge mobilen eller nettbrettet er koblet til Internett kan du altså spille uansett hvor du befinner deg.

Book of Dead konklusjon

Før vi avslutter er vi vel nødt for å nevne likheten mellom Book of Dead og Book of Ra. Book of Ra er laget av Novomatic og er blant de mest populære landbaserte spilleautomatene som fins. Vi kan nesten høre fansen skrike på sidelinjen om at Book of Dead er en kopi av denne stjernen. Begge har 10 linjer, begge velger ut en scatter i gratisspinnbonusen og begge har lange tørkeperioder. Vi gir Richard Wildes eventyr et ekstra poeng for å se bedre ut!

Vi kan så absolutt anbefale denne perlen til Spillbodens lesere, men ber dere om å ha spillets farer i bakgrunnen. Spill Book of Dead når du har litt ekstra å rutte med; og når du er i humør til å ta større sjanser for fantastiske gevinster!

Andre spill av Play’n Go

Nysgjerrig på hvilke andre spill Play’n Go har stått bak? Her har du liste over Play’n Go-spill vi har sett på. Ta en titt og prøv dem gratis.