Birthday!
86
Vurdering
x5000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Birthday!

Spillutvikler: Elk Studios

Hver eneste dag er det noen som feirer bursdag, og da er det jo bra at ELK Studios har laget…

Birthday! anmeldelse

Hver eneste dag er det noen som feirer bursdag, og da er det jo bra at ELK Studios har laget et spill som er optimalisert for slike dager. Siden mange elsker å bli overrasket på dagen sin, er den proppet full med spennende bonuser som dukker opp på tilfeldige spillerunder. En vil også få et gjensyn med mange av ELKs tidligere karakterer, slik som tyren i Wild Toro, Electric Sam og datteren Maggie og lydteknikeren fra Bloopers.

Møt mange av ELKs gamle karakterer

Birthday – Oppsett og tema

Lanseringsdato: 23. mai 2018
Utvikler: ELK Studios
Hjul / Rader: 5 / 4
Linjer: 178 connecting ways
Min./Maks innsats: 1 kr – 500 kr
Jackpot: 5000 x innsatsen
RTP: 96,3%
Volatilitet: Medium/Høy
Funksjoner: 3x happy spins, free spins og 3x wildfunksjoner

Det eneste vi kjenner er viktig å trekke frem om oppsett, er at spillet har 178 connecting ways istedenfor winning ways. Det betyr at du må ha like symboler på sammenhengende hjul fra venstre og at symbolene må sitte sammen enten horisontalt eller diagonalt for å gi gevinst.

ELK Studios 178 vinnermåter forklaring

Spill Birthday gratis her

Spill Birthday for ekte penger

Birthday – Bonusfunksjoner

Når ringeklokka ringer er det bare å glede seg. Det betyr ikke bare at du får et gjensyn med en av ELK Studios’ game karakterer; det betyr også at det er tid for en bonus. Alle gjestene har hver sin funksjon til bursdagsbarnet og disse kan deles opp i kategoriene Happy Spins, Free Spins og Wild-bonuser.

Happy Spins

Kamelen: Når kamelen fra spilleautomaten Hidden kommer på besøk, får du respin til du har vunnet mellom 3 og 5 gevinster.

Mr Lake: Mr Lake gir deg respin til du har fått en gevinstkombinasjon med fem vinnersymboler.

Electric Sam: Sam velger ut et tilfeldig symbol som låses på plass når du spinner dem frem og gir deg respin. Respinnene fortsetter til du ikke klarer spinne frem flere av disse symbolene.

Matadoren: Matadoren vil også velge ut et tilfeldig symbol og spinner deretter hjulene til du har vunnet med nettopp dette symbolet.

Anne Bonny: Den notoriske piraten fra Wild Seas deler ut respin til du har vunnet en storgevinst (minst 15 ganger innsatsen din).

Happy Spins

Wild-bonusene

Bursdagskaken er en helt vanlig wild som ligger på hjulene og bare venter på å bli spunnet frem. Selv betaler den like mye som det beste symbolet i spillet.

Spillet har i tillegg to andre wilds som du får av lydteknikeren fra spilleautomaten Bloopers!

Klebende Wilds: Lydteknikeren legger igjen opptil 3 klebende wilds på brettet. Disse låses på plass til happy spin- eller free spins-runden er over.

Vandrende wilds: Lydteknikeren kan også dukke opp på vanlige spillerunder og legge igjen opptil 3 vandrende wilds. Disse flytter seg én plass til venstre for hvert etterfølgende respin. Moroa er som vanlig over når alle wildsymbolene er ute av skjermen.

Walking Wilds i Birthday

Birthday – Free Spins

Når lille Maggie ankommer festen tar hun alltid med seg 10 gratisspinn. Her kan du også aktivere happy spins, wild-bonuser og flere free spins.

Birthday – Utbetalinger og jackpoter

Birthday er ikke en spilleautomat som betaler ut på annethvert spinn, men vi syns at gjestene kunne by på en god boost med jevne mellomrom. Våre favoritter var et par av de som regnes å være Happy Spins.

Det er også ganske interessant å vite at spilleautomaten har en toppgevinst på 5000 ganger innsatsen. Det er en god del større enn mange av spillene vi har sett fra ELK Studios i det siste. Wild Seas har for eksempel en toppgevinst på 1780 ganger innsatsen, mens Lake’s Five har en toppgevinst på 2160 ganger innsatsen.

Konklusjon

Vi skal innrømme at vi ikke var helt overbevist da vi åpnet spillet, men etter hvert som gjestene begynte å ramle inn ble det fort til en fest vi kan tenke oss å komme tilbake til. Prøv Birthday hos casinoene vi har lenket til på denne siden, eller sjekk ut noen av de andre ELK-spillene vi har omtalt under.