Big Win Cat
67
Vurdering
x800
Maksimum gevinst
96%
RTP

Big Win Cat

Spillutvikler: Play'n GO

Play’n Go følger opp rutenettspillet Reactoonz med en søt liten trehjulsautomat kalt Big Win Cat. Her blir du invitert inn…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Big Win Cat anmeldelse

Play’n Go følger opp rutenettspillet Reactoonz med en søt liten trehjulsautomat kalt Big Win Cat. Her blir du invitert inn i en asiatisk butikk hvor med hyllene fulle av blomstrete håndvifter, fornøyde griser, gullfisker og skilpadder.  Fyll to rader med like symboler og bli belønnet med et respinn om det ikke produserte en gevinst eller samle Big Win Cat-symbolet for en sjanse på multiplikatorhjulet!

Hvor kan jeg spille Big Win Cat

Spill Big Win Cat gratis her

Om Big Win Cat

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Play’n Go
Antall hjul/rader: 3 / 3
Antall innsatslinjer: 5
Min/Maks innsats: 0,50 kr – 1000 kr
RTP: 96,15%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: Wild, Respin of luck, lykkehjul med multiplikatorer

Big Win Cat er en trehjulsautomat med bare fem linjer, og alle som er villige til å betale mellom 0,50 kr og 1000 kr per spillerunde er velkommen inn i butikken.

Big Win Cat spillevisning

Big Win Cat bonus og spesialfunksjoner

Wild

Big Win Cat oppfører seg som et wildsymbol og vil derfor ersatte andre symboler og hjelpe deg med å lage gevinstkombinasjoner. Et helt wildhjul vil også kunne hjelpe deg med å trigge respin of luck-funksjonen.

Respin of luck

Alle symbolene i denne spilleautomaten er stablet oppå hverandre hvilket gjør det mulig å spinne inn hele hjul med like symboler. Skulle du fylle to hjul med det samme symbolet uten å få en gevinst, vil det siste hjulet spinnes inn på nytt – helt gratis.

Big Win Cat Respin of luck

Multiplikatorhjulet

Fyller du hele brettet med det samme symbolet (wilds kan også hjelpe til) sendes du automatisk videre til et lykkehjul som er fylt med multiplikatorer opptil x10. Den du lander på legges til gevinsten du har nettopp har vunnet.

Big Win Cat free spins

Big Win Cat har ikke et eget free spins-spill.

Big Win Cat gevinster, utbetalinger og jackpoter

Denne spilleautomaten er middels volatil og har en RTP på 96,15%. Under vår spilleøkt opplevde vi ganske mange sammenhengende runder uten gevinster, og hadde det ikke vært for wildsymbolet og respinn of luck-funksjonen hadde vi ikke orket å holde på så veldig lenge. Heldigvis hjelper disse funksjonene med å korte ned tapsrekkene, mens lykkehjulet ga en god boost i ny og ne. Toppgevinsten er 800x innsatsen, hvilket krever et fullt brett med Big Win Cats og 10x multiplikator på lykkehjulet.

Big Win Cat storgevinst

Konklusjon

Vi prøvde demoversjonen og tror at dere som liker 3-hjulsautomater vil like denne. Vi koste oss en god del på vårt besøk, men er som sagt takknemlige for den hjelpen ekstrafunksjonene ga. Uten dem hadde vi nok vært raske ut døra igjen. 

Andre spilleautomater med katter

  • Astro Cat av Lightning Box
  • Pretty Kitty av Microgaming
  • Lucky Fortune Cat av Red Tiger
  • Copy Cats av NetEnt