Big Bot Crew
86
Vurdering
x5200
Maksimum gevinst
96%
RTP

Big Bot Crew

Spillutvikler: Quickspin

I denne spilleautomaten får du reise til et parallelt univers og møte et team med begavede tenåringer. I utkanten av…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Big Bot Crew anmeldelse

I denne spilleautomaten får du reise til et parallelt univers og møte et team med begavede tenåringer. I utkanten av en eksotisk metropol lager denne trioen morgendagens roboter og det beste de har skapt så langt er Big Bot!

Prøv Big Bot Crew gratis her

Spill Big Bot Crew her

Big Bot Crew – Oppsett

Lanseringsdato: 11. september 2018
Utvikler: Quickspin
Hjul / Rader: 5 / 4
Linjer: 40
Min./Maks innsats: 2 kr – 1000 kr
Toppgevinst: 5203 x innsatsen
RTP: 96,51%
Volatilitet: Høy
Bonusfunksjoner: Stablede wilds, wild nudge, wild respin, free spins

Spillevisning av Big Bot Crew

Big Bot Crew – Bonuser og spesialfunksjoner

Big Bot er spillets wild og vil i likhet med alle de andre symbolene komme stablet oppå hverandre. Det gir deg muligheten til å spinne frem hele wildhjul, hvilket også er nøkkelen til de største gevinstene.

Big Bot Respin

2 eller flere wildhjul på skjermen aktiverer Big Bot Respin-bonusen. Siden alle wildhjul gir deg 1 gratis respin er du altså garantert minst 2 gratis vinnersjanser når denne funksjonen settes i gang.

Under respin-bonusen får du beholde alle wildhjul på skjermen, men de vil flytte seg mellom hvert spinn.

Respin vunnet i Big Bot Crew

Big Bot Mystery Nudge

Det er ikke bare bare å lande to hele wildhjul på ett og samme spinn, men Quickspin har lagt inn en ekstra bonus som kan være til hjelp. Hver gang du spinner frem deler av minst 2 wildhjul, kan det hende hjulene dyttes inn slik at de viser seg i sin helhet og trigger respin-bonusen!

Big Bot Crew – Free Spins

3 bonussymboler gir deg 8 gratisspinn, men kan teoretisk sett forlenges med opptil 5 runder. Hver hele Big Bot Wild gir deg nemlig 1 ekstra gratisspinn. Du får enda litt hjelp av nudge-bonusen som nå vil gjøre alle wild-deler om til hele wildhjul.

Du får nok en gang beholde alle wildhjulene på skjermen under hele gratisøkten, og de vil også denne gang flytte seg mellom hvert spinn.

Big Bot Crew free spins med 4 wildhjul

Big Bot Crew – Gevinster og mer …

Big Bot Crew har fått en tilbakebetalingsprosent på 96,51% og en toppgevinst på 5230 ganger innsatsen. Så langt høres det ut som en spilleautomat som burde passe de fleste, men legg ekstra godt merke til at denne ligger helt i toppen av variansmetret.

Vi ga det et forsøk og elsker temaet og grafikken, men spillet var ikke i det gavmilde hjørnet og tappet balansen relativt kjapt. Vi fikk en del storgevinster, men de klarte ikke gjøre opp for lange perioder med småtterier.

Gratisspillene ga oss ingenting før helt på slutten. På det aller verste raste alle gratisrundene forbi uten å gi oss noen verdens ting. Det var faktisk ganske trist å se teksten som sa «You’ve won 0.00». Målet med gratisspillet er nok en gang spinne frem så mange wildhjul som mulig. Bare én hjelper lite, mens to kan være ok om de lander på rett plass. Men rett før vi tenkte å avslutte testrunden vår plukket vi med oss 4 og da er det plutselig snakk om andre boller. Det var fortsatt et stykke under toppgevinsten, men 531 ganger innsatsen hjelper på humøret.

Vi kan så absolutt anbefale Big Bot Crew til våre lesere, men ber dere være oppmerksomme på at det er et risikofylt spill. Det fins muligheter for fantastiske gevinster, men det å hente dem er ingen enkel oppgave!

Epic Win i Big Bot Crew