Big Blox
67
Vurdering
x3888
Maksimum gevinst
96%
RTP

Big Blox

Spillutvikler: Yggdrasil

Vi har dratt på flere spennende reiser med Yggdrasil tidligere, og destinasjonene har ikke engang vært begrenset til vår flotte…

Big Blox anmeldelse

Vi har dratt på flere spennende reiser med Yggdrasil tidligere, og destinasjonene har ikke engang vært begrenset til vår flotte planet. Denne gang er det på med et passende jungelantrekk, for i Big Blox blir det tropisk stemning og stabling av blokker.

Spill Big Blox her

Big Blox oppsett

Jungeleventyret utfolder seg på spilleautomatens 3 rader og 5 hjul. Gevinstlinjene er fjernet, hvilket betyr at det fins 243 mulige vinnerkombinasjoner i stedet. Er du ukjent med dette oppsettet? Det betyr rett og slett at radene ikke har noe å si på en vinnerkombinasjon lenger. Du får en gevinst så lenge du har tre like symboler på de tre første hjulene!

Big Blox wild og bonus

Big Blox mangler både scattere og free spins, men du får hjelp av en helt vanlig wild. Wildsymbolet står også for spilleautomatens største gevinst, hvilket er 3888 x innsatsen. Narvesen-paret fnyser litt av den; ikke fordi den er dårlig, men fordi det må Fetter Anton-type flaks til for å lande en hel skjerm med wildsymboler.

Det er godt wildsymbolet får hjelp av spillets hovedfunksjon. I Big Blox får du nemlig store blokker på hvert eneste spinn. En stor blokk er en blokk som dekker større deler av brettet. Du vil hovedsakelig få blokker på 2×2. Disse hjelper, men leder sjeldent til storgevinstene.

Den største blokken er på 3×5. Den dekker med andre ord hele skjermen. Dette er en sjelden sak, men ikke like sjelden som et helt wildbrett. Får du en slik gigant kan du være sikker på at det kommer en storgevinst diltende etter!

Big Blox på mobilen

Både Herr og Fru Narvesen syns det er stas å kunne ha med seg favorittspillene sine når de er ute og farter. Eller når de nyter den norske sommeren ute i hagen. Faller du for Big Blox blir du nok glad over å høre at Yggdrasil slipper mobilversjonen og dataversjonen samtidig.

Konklusjon

Big Blox er ikke fullstappet med funksjoner, og ideen om et symbol som dekker større deler av spillebrettet er ikke nytt. Den har vi sett i NetEnts Spinata Grande og Secrets of Atlantis. Forskjellen er at funksjonen i Big Blox er hakket bedre med tanke på at den største er på 3×5. Big Blox er i tillegg et middels volatilt spill. Så du må være forberedt på lengre tørkeperioder som brytes av greie gevinster. Det har en toppgevinst som lokker, men mens man venter på den så gjenstår det å se om Big Blox-versjonen er givende nok og spennende nok til å holde på din interesse.