Bicicleta Slot
67
Vurdering
x8
Maksimum gevinst
96%
RTP

Bicicleta Slot

Spillutvikler: Yggdrasil

Det er på høy tid å komme seg i fotball stemning, for EM avsparket er i kveld! Da er det…

Bicicleta Slot anmeldelse

Det er på høy tid å komme seg i fotball stemning, for EM avsparket er i kveld! Da er det ekstra moro at vi har sett lanseringen av flere fotball-tematiserte automater i disse dager.

Den som Herr Narvesen mener kommer til å gjøre det best er banditten Bicicleta. Du lurer nok på hvordan dette henger sammen med fotball, for betyr ikke dette sykkel på spansk?

Å score en ”bicycle” er et engelsk uttrykk for når en fotballspiller scorer et mål over hodet, 360 grader. Bicicleta er altså den spanske versjonen, så selv om vi forstår hvorfor Yggdrasil valgte på kalle sitt fotballspill etter en imponerende måte å score mål på, var det mange som lurte på hvorfor i all verden de valgte det spanske ordet…

Herr Narvesen tror han har gjettet seg fram til det, og ber om unnskyldning om det er helt feil, men han mener å huske at Iniesta scoret vinnermålet for Spania i verdensmesterskapet i fotball i 2010 med nettopp en ”bicycle”.

Spill Bicicleta slot

Bicicleta slot

Da Herr Narvesen først prøvespilte Bicicleta følte han nesten som om han kjente igjen spillet… og det slo ham at spesialfunksjonene og spillemåten likner veldig på Yggdrasils Vikings Go Wild; blant annet umiddelbare gevinster via et spesialsymbol på 5. hjulet, og spesielle animasjoner som gjør om symboler til Sticky Wilds i free spins runden.

Bicicleta free spins

Bare fordi et kasinospill har de samme bonusfunksjoner som en annen betyr ikke at det ikke er verdt å spille. Ekteparet Narvesen likte Vikings Go Wild veldig godt på grunn av ikke bare spesialfunksjonene, men også pga den flotte grafikk, lydsporet og en fantastisk underholdende free spins runde.

Når free spins runden i Bicicleta starter, vil hver fotballspiller gjøre sykkelspark på skjermen og potensielt forvandles til Sticky Wilds. Så lenge Sticky Wilds fortsetter å komme, er Bicicleta spilleautomaten sprengfull med mesterskapspenning.

Bicicleta mobil

Bicicleta har blitt utviklet til å lanseres samtidig på både PC, mobil og nettbrett. I motsetning til mange andre generiske fotball-automater og spill opplever du i Bicicleta mer atmosfære med et publikum som reagerer på dine gevinster, og oppsettet med 5 × 4 hjul fungerer veldig fint på mindre Android-telefoner og iPhone-skjermer.