Berryburst Max
93
Vurdering
x6000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Berryburst Max

Spillutvikler: NetEnt

Berryburst er ganske så spesiell og det på flere måter. For det første anses den å være oppfølgeren til tidenes…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Berryburst Max anmeldelse

Berryburst er ganske så spesiell og det på flere måter. For det første anses den å være oppfølgeren til tidenes mest populære spilleautomat. Ja, vi snakker naturligvis om Starburst. For det andre er det første gang NetEnt lanserer det samme spillet i to forskjellige versjoner. Berryburst er for såkalte «casual players», mens Berryburst MAX er for spillere som liker å jage enda større gevinster. I denne omtalen skal vi fortelle deg mer om begge versjonene selv om det står MAX i overskriften, så heng med!

Berryburst MAX – oppsett

 BerryburstBerryburst MAX
Lanseringsdato23. august 2018
UtviklerNetEnt
Hjul / Rader5 / 3
LinjerCluster Pays (5)
Min./Maks innsats1 kr – 2000 kr
Toppgevinst100 000 mynter200 000 mynter
RTP96,56%96,23%

Spillene er identiske når det kommer til tema og funksjoner. Forskjellene ligger – som du ser i tabellen – i bakgrunnen og det er nettopp disse forskjellene som vil gjøre at spillet når ut til enda flere. Er du den som elsker at moroa holdes gående med små og hyppige gevinster? Eller er du villig til å øke risikoen for sjansen til å vinne større beløp?

Vi vil også passe på å nevne at Berryburst og Berryburst MAX betaler ut for minst 5 like symboler i en klynge. For at symbolene skal telle med i en slik klynge må de sitte sammen enten vertikalt eller horisontalt.

Berryburst spillevisning

Berryburst / Berryburst MAX – bonus og spesialfunksjoner

Berryburst og Berryburst MAX har fått én funksjon som i realiteten ligner veldig på den du får i Starburst. Skulle du formodningen skulle være ukjent med hvilken funksjon vi snakker om går vi gjennom den kjapt her: Hver gang du får en wild på brettet vil den utvide seg til å dekke hele hjulet. En eventuell gevinst betales ut før wildhjulet låses på plass for et gratis respinn. Får du en ny wild under dette respinnet vil du få en ny gratissjanse og dette kan i teorien fortsette til alle hjulene er wilds. 

Er du en tilhenger av Starburst har du kanskje oppdaget forskjellen allerede? Forskjellen er at du i Berryburst-spillene kan få wilds på ALLE hjul og ikke bare de tre midterste. 

Berryburst wildhjul

Berryburst – Gevinster og mer…

Vi har prøvd begge versjonene, men ikke nok til å legge merke til noen enorme forskjeller. Det blir opp til hver og en å velge den versjonen som passer en best. Ja, MAX-versjonen har større gevinster, men er det verdt risikoen?

Det skal bli ekstra spennende å se hva dere der hjemme syns om Berryburst-spillene og om de klarer slå Starburst av tronen. Begge blir tilgjengelig i ditt NetEnt Casino fra og med 23. august, og vi regner med å se et godt lass med spennende kampanjer hakk i hel. Husk derfor å holde et øye med en NetEnt Bonus.

Berryburst megagevinst