Beauty and the Beast
0
Vurdering
x250
Maksimum gevinst
97%
RTP

Beauty and the Beast

Spillutvikler: Yggdrasil

Vi gleder oss som små barn til Disneys nye filmversjon av Skjønnheten og udyret (eng. Beauty and the Beast) der…

Beauty and the Beast anmeldelse

Vi gleder oss som små barn til Disneys nye filmversjon av Skjønnheten og udyret (eng. Beauty and the Beast) der Emma Watson har inntatt rollen som bokormen Belle. Mens vi venter på filmlanseringen i mars 2017, sørger Yggdrasil for at du kan besøke det magiske slottet allerede nå. Det beste er at du i deres tolkning av det elskede eventyret kan vinne en haug med skinnende mynter.

Gjør som Narvesen-paret og Spillbodens ansatte. Prøv nye spill med lekepenger først.

Spill Beauty and the Beast gratis her

Her kan du spille Beauty and the Beast

Når du er klar for å gjøre lekegevinstene om til ordentlig gevinster, finner du Beauty and the Beast hos operatørene som får spillene sine levert av Yggdrasil. Under finner du tre av dem:

Beauty and the Beast Bonus

Nå mens spilleautomaten er rykende fersk, vil det nok dukke opp en kampanje eller to. Vi har allerede funnet en som er i gang hos Mr Green. Har du en innskuddsbonus eller ulåste free spins noe sted, kan det være morsomt å bruke bonusen på denne og se om det kan bli en ny favoritt.

Beauty and the Beast bonusfunksjoner

Det fins mye å glede seg til i denne spilleautomaten. Det første er en “Golden Bets”-funksjon. Til venstre for den store spinn-knappen fins det en gyllen knapp. Klikker du denne får du tre valgmuligheter:

  • For 5 ekstra mynter per spinn får du starte hver freespins-runde med 2 bonusfunksjoner istedenfor 1.
  • For 15 ekstra mynter per spinn, vil et freespins-symbol som havner rett utenfor skjermen bli dyttet tilbake om det er den siste du trenger for å få freespins-bonusen.
  • For 30 ekstra mynter per spinn aktiverer du begge boostene.

I Beauty and the Beast vil du dessuten få mye hjelp av slottets butler, kokk og hushjelp. De har dessverre ikke tid til å stå og holde deg i hånden, men vil titte innom nå og da. Her er listen over hva de kan gjøre for deg:

Butleren dytter ett hjul en plass opp eller ned for å gi deg den beste vinnerkombinasjonen. Med Golden Bets-boosten aktivert vil han også hjelpe deg inn i freespins-bonusen.

Kokken synkroniserer de tre midterste hjulene.

Hushjelpen gir deg mellom 2 og 4 wildsymboler og plasserer dem på tilfeldige steder.

Beauty and the Beast Freespins

Rosene er nøkkelen til freespins-bonusen. Du får 10 freespins for 3 roser, 10 freespins og 1000 mynter for 4 roser og 10 freespins toppet med 5000 mynter for 5 roser.

Før freespins-runden starter får du velge om du vil ta med deg kokken, hushjelpen eller butleren inn. Både kokken og hushjelpen vil hjelpe deg på alle spinn, mens butleren hjelper til der han kan.

Vi valgte å spille med en golden bet-boost og fikk derfor ta med oss to hjelpere. Vi valgte kokken og hushjelpen første gang, og kokken og butleren andre gang. Begge kombinasjonene fungerte veldig bra. Dersom du ikke har valgt å satse litt ekstra for mer hjelp i freespins-bonusen, er det bare å starte innsamlingen av flere roser. 3+ roser inne i bonusspillet stiller ikke bare telleren tilbake til 10… det lar deg også velge en ny hjelper i tillegg til den du har.

Beauty and the Beast oppsett og tema

Hjul: 5
Rader: 3
Gevinstlinjer: 20
Minsteinnsats/Maksinnsats: €0,20/€100 (€250 med boost)

Yggdrasil har ikke rettigheter til å bruke Disneys karakterer, så de er blitt nødt for å benytte seg av egne tegninger. Både Belle og udyret er med, men resten av karakterene er blitt byttet ut mot vakre edelstener. Selv om Yggdrasil var nødt for å holde seg unna både fru Potts, Skipp og tante Garderobe, syns vi de har gjort en god jobb med å få spillet til å se eventyraktig ut.

Du kan legge mellom €0,20 og €100 om du velger å spille uten golden bets-funksjonen i gang. Velger du den dyreste boosten tillater spillet en maksinnsats på €250. Det er helt klart i det dyreste laget for flesteparten av oss, men det kan nok tenkes vi vet om et par som liker å satse stort.

Beauty and the Beast Jackpot

Det fins ingen progressive jackpoter i sikte, men 5 roser gir deg umiddelbart 5000 mynter + eventuelle gevinster du skulle vinne med dine 10 free spins. Spillets mest verdifulle symboler (foruten spesialsymboler) er både skjønnheten og udyret. 5 av disse på en gevinstlinje belønner med 250 mynter. Det er bare halvparten av det mest verdifulle (vanlige) symbolet i deres forrige lansering Alchymedes og actionspillet Super Heroes. Men en får ikke glemme alle boosterne som hjelper deg til større gevinstkombinasjoner i Beauty and the Beast.

Beauty and the Beast på mobilen

Yggdrasils talentfulle spilldesignere og spillutviklere har helt klart en lidenskap for å lage fantastiske spill. Beauty and the Beast fungerer (som alle andre Yggdrasil-spill) helt utmerket på mobile enheter; uansett om en det skulle være en iOS-, Android- eller Windows-enhet!

Konklusjon

Vi spår at det er mange som kommer til å like Beauty and the Beast – ikke bare fordi det er basert på et eventyr vi alle er så glad i. Men også fordi det er et lekkert spill av Yggdrasil som byr på god underholdning og mange gevinster. Hos Spillboden storkoste vi oss på Beauty and the Beast. Vi opplevde ingen plagsomme tørkeperioder og hadde mange spennende free spins-runder (mye takket være butleren). Den morsomste bonusrunden av dem alle, var den runden vi lykkes få med oss alle hjelperne inn!