Barber Shop
68
Vurdering
x
Maksimum gevinst
97%
RTP

Barber Shop

Spillutvikler: Thunderkick

Det er ikke så rart om du syns dette spillet virker kjent for det er en nylansering av et av…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Barber Shop anmeldelse

Det er ikke så rart om du syns dette spillet virker kjent for det er en nylansering av et av Thunderkick sine eldre spill som bare het Barber Shop. Uncut-versjonen skal være en bedre og oppdatert versjon, og nå tar vi en nærmere titt på det.

Hvor kan jeg spille Barber Shop Uncut

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Thunderkick
Antall hjul/rader: 15 hjul
Antall innsatslinjer: 40
Min/Maks innsats: €0,10 / €100
RTP: 97,0%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: sticky wins, respinn, free spins og inwinity spin.

Barber Shop er fra den tiden man kunne telle Thunderkick-spillene på én hånd og er ikke det eneste spillet de har valgt å oppgradere. Turning Totem fikk en total forvandling. Det eneste de valgte å beholde var navnet, grafikken og lyden. Resten gikk i søppelbøtta og ble endret.  I Barber Shop har Thunderkick økt antall spillelinjer og justert litt på visse funksjoner.

Du la kanskje også merke til at det står 15 hjul under teknisk informasjon. Det er fordi spillet har 5 kolonner delt opp i 3 rader. Til sammen blir det 15 ruter som spinner uavhengig av hverandre.

Besøk hårsalongen en Barber Shop Uncut

Barber Shop Uncut Bonus

Når du spinner frem gevinster i spilleautomater, vil de aller fleste av dem betale ut gevinsten og fortsette på neste runde. I Barber Shop Uncut får du ved hver gevinst en mulighet til å gjøre gevinstkombinasjonen eller kombinasjonene enda større. Alle vinnersymbolene dine låses nemlig på plass mens resten av hjulene spinnes inn på nytt. Slik fortsetter det frem til du ikke får nye vinnerkombinasjoner og/eller bonussymboler på hjulene. Minner dette også om noe du har sett før? Stemmer – dette er funksjonen vi har vært en fan av siden den dukket opp i NetEnts Jack Hammer-serie!

Barber Shop Uncut free spins

I Barber Shop Uncut kan du få opptil 30 gratisspinn. Du får 10 gratisspinn for fem bonusymboler og deretter to ekstra gratisspinn per ekstra bonussymbol. Takket være sticky win og respinn-funksjonen trenger du kun samle tre av dem på ett og samme spinn. Resten kan hentes under respinn.

I den forrige Barber Shop-automaten var det en stigende multiplikator som økte for hvert respinn (helt opptil x5). I den oppdaterte versjonen har de en fast multiplikator på 3. Siden Barber Shop Uncut ikke er et spill som punger ut gevinster på annethvert spinn, foretrekker vi den faste multiplikatoren.

Gratisøkten avsluttes med en garantert gevinst. Når gratisrundene er over får du nemlig et “Inwinity Spin” (artig navn). Det betyr rett og slett at gratisrundene fortsetter frem til du vinner.

Avslutt hver free spins-bonus med garantert gevinst i Barber Shop Uncut

Barber Shop Uncut  jackpot

Thunderkick har ingen spill med progressive jackpoter, og det beste symbolet betaler ut 15x innsatsen om du lykkes få fem av dem på en spillelinje. Lykkes du fylle hele eller mesteparten av skjermen med like symboler blir det fort en fin gevinst på deg. 

Barber Shop Uncut storgevinst

Barber Shop Uncut på mobilen

Du kan ta frem alle bartene og skjeggene som må barberes bort ved å åpne Barber Shop Uncut på din mobile enhet. Det kan være en smarttelefon eller et nettbrett. Har du en Android- eller iOS-enhet skal du ikke ha noen problemer med å spille Thunderkick-spillene mens du er ute og farter.

Konklusjon

Thunderkick har helt klart gjort dette spillet bedre enn det var. Alle sticky wins og respinn vi fikk ga oss dessuten en følelse av at pengene varte litt lenger. Vi var til og med nære ved å fylle hele skjermen med like symboler, men kom dessverre ikke helt i mål. Vi kan nok tenke oss å besøke denne hårsalongen igjen en gang i fremtiden og syns du burde gjøre det samme.