Bar Bar Black Sheep
65
Vurdering
x999
Maksimum gevinst
95%
RTP

Bar Bar Black Sheep

Spillutvikler: Microgaming

“Ba ba Black Sheep, have you any wool?Yes Sir, Yes Sir – Three bags full” Slik starter barneregla som Microgaming…

Bar Bar Black Sheep anmeldelse

“Ba ba Black Sheep, have you any wool?
Yes Sir, Yes Sir – Three bags full”

Slik starter barneregla som Microgaming klart og tydelig har basert denne spilleautomaten på. Fru Narvesen kan enkelt forestille seg at deres versjon går slik: Bar bar Black Sheep, have you any wool? Yes sir, Yes sir – three rows full”. Det hører kanskje barnas verden til, men vi voksne kan da leke litt innimellom vi også?

I Bar Bar Black Sheep er gresset grønt og himmelen blå. Symbolene er tegneserieaktig og hadde passet inn i hvilket som helst barneprogram. Det betyr ikke at denne spilleautomaten er beregnet for de små – det er tross alt gambling vi snakker om. Fru Narvesen velger å tro at de ansatte hos Microgaming er av det lekne slaget. Hun syns spillet er koselig og fnyser av herr Narvesen som ikke har latt seg imponere. Det viser bare at smaken er som baken…

Bar Bar Black Sheep gratisspinn

Spilleautomaten er ikke fylt til randen med funksjoner, men det er mange funksjonsfattige spill som har funnet seg til rette på favorittlistene. Thunderstruck er et godt eksempel på et Microgaming-spill som er godt likt til tross for at den bare har en wild og gratisspinn.

3, 4 eller 5 free spins-symboler gir deg henholdsvis 10, 15 og 20 gratisspinn. Det vanligste er å få 10, men du kan aktivere 10 nye gratisspinn opptil flere ganger mens du befinner deg i bonusspillet. Alle gevinster (unntatt for bar-bar-black sheep) ganges dessuten med 3, så her kan du håve inn stort uten å måtte bruke egne penger!

Bar Bar Black Sheep…

… er ikke bare navnet på spillet. Det er også en spesiell kombinasjon bestående av to bar-symboler og én svart sau. Legg merke til at denne kombinasjonen MÅ være på samme linje og på sammenhengende hjul. Lykkes du få denne kombinasjonen vil symbolene fremheves og spinne frem et tall mellom 0 og 999. Tallet du får er multiplikatoren som ganges med din linjeinnsats og resultatet blir som regel en kjempefin gevinst!

Bar Bar Black Sheep bonus

Konklusjon

Mens gratisspinn-bonusen kommer og går med blandede resultater, er du nesten garantert en solid gevinst fra bonusfunksjonen. Joda, du kan vinne mer under en skikkelig gratisspinn-runde, men en bar bar black sheep-kombinasjon er stort sett alltid lønnsom. Er du riktig heldig kan du spinne inn en multiplikator på 999 og få en fantastisk premie. Fru Narvesen var langt unna den høyeste multiplikatoren, men ble likevel belønnet med premier som trakk på smilebåndet. Den beste utbetalingen kom under en gratisspinn-økt hvor Bar Bar Black Sheep-kombinasjonen landet på 480. Da ble det gratisspinn-gevinster toppet med bonusgevinster. Gjett om det ble bra.

Spillet kan nok bli kjedelig i lengden, men fru Narvesen anbefaler så gjerne et kort besøk i ny og ne. For disse sauene har ikke sekker fulle av ull – de har sekker fulle av cash!