Banana Rock
68
Vurdering
x2500
Maksimum gevinst
96%
RTP

Banana Rock

Spillutvikler: Play'n GO

Opplev Banana Rock – apebandet som har inntatt hovedscenen i den seneste spilleautomaten av Play’n Go. Denne gjengen presenterer sitt…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Banana Rock anmeldelse

Opplev Banana Rock – apebandet som har inntatt hovedscenen i den seneste spilleautomaten av Play’n Go. Denne gjengen presenterer sitt sett på 5 hjul, 3 rader og 10 linjer – og når det rocker som mest kan de gi fra seg en toppgevinst på 2500 ganger innsatsen til sitt publikum.

Prøv Banana Rock gratis her

Spill Banana Rock her

Banana Rock – Oppsett

  • Lanseringsdato: 27. november 2018
  • Utvikler: Play’n Go
  • Hjul / Rader: 5 / 3
  • Linjer: 10
  • Min./Maks innsats: 1 kr – 1000 kr
  • Toppgevinst: €250 000
  • RTP: 96,60%
  • Volatilitet: Høy
  • Bonusfunksjoner: stablede symboler, wild, respin, free spins med multiplikator og encore-bonus

Banana Rock Spillevisning

Banana Rock – Bonus og spesialfunksjoner

Bandet du møter i denne spilleautomaten består av 5 musikere på hvert sitt instrument, men så lenge du befinner deg hovedspillet er det vokalisten som er mest interessant. Han er den kuleste av dem alle og vil hjelpe deg med å lage gevinstkombinasjoner ved å erstatte andre symboler. Får du to eller flere av ham samtidig, vil wildsymbolet lengst til høyre vandre over til wildsymbolet lengst til venstre. Alle plassene som passeres forvandles om til wilds mens resten av symbolene spinnes inn på nytt under et gratis respin.

Flere wilds på ett og samme spinn kan altså bli til en enorm wildfest etterfulgt av en lekker gevinst.

Ellers er det bare å se opp for scatteren som bare kan komme på det første og siste hjulet. Når de spinnes inn samtidig blir du belønnet med 10 gratisspinn hvor du kan glede deg til multiplikatorer og et spesielt dakapo-spinn. 

Wild Respin vunnet i Banana Rock

Banana Rock – Free Spins

Gratisspillet starter med 10 runder, men du kan nok regne med noen ekstra sjanser til. For hver scatter vil nemlig gi deg 1 ekstra gratisspinn, mens respin-bonusen også hjelper til.

Det du virkelig bør se opp for er en full stabel med aper på skjermen. Når riktig stabel havner på riktig hjul øker multiplikatoren over hjulet med 1. Denne multiplikatoren legges til alle gevinstkominasjoner med gjeldende ape for resten av gratisspillet og kan gå opptil 5 for hvert bandmedlem. Og når gratisspillet er over avsluttes det hele med et ekstra spesielt dakapo-spinn. For dette spinnet vil alle multiplikatorene du samlet opp legges sammen og alle symboler – unntatt apesymbolene – fjernes fra brettet.

Dakapo-spinn i Banana Rock

Banana Rock – Gevinster og mer

Et lekent tema omfavnet i et rosa neonlys. Jo, det er ganske så interessant. Banana Rock ligger på den øvre delen av variansmetret (8 av 10), men er ikke det farligste spillet vi har sett fra Play’n Go.

Vi syns gratisspillet dukket opp overraskende ofte. Et par ganger fikk vi til og med prøve oss 2 ganger på mindre enn 100 spinn. Resultatene varierte veldig, og det beste var kanskje at en lavere gevinst fra selve gratisspillet ikke var så farlig. For om man har plukket med seg en del multiplikatorer og er heldig med apene under dakapo-runden kunne det fortsatt bli et veldig fint beløp.

Opplev bandet du også. Klikk deg videre til et av casinoene i denne omtalen, hent din velkomstbonus og gå for toppgevinsten i dag.