Baker’s Treat
67
Vurdering
x5000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Baker’s Treat

Spillutvikler: Play'n GO

Alle matprogrammene som fins i dag viser at vi elsker å se andre folk kokkelere og mange har nok latt…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Baker’s Treat anmeldelse

Alle matprogrammene som fins i dag viser at vi elsker å se andre folk kokkelere og mange har nok latt seg inspirere til å ta frem kjøkkenredskapene. Play’n Go ble heller oppmuntret til å lage en sukkersøt spilleautomat som virker være basert på TV-programmet “Bake off”. Sluttresultatet minner mer om en hagefest fra da vi var små, men det er likevel et meget interessant spill med en masse godt fyll som du så absolutt bør sjekke ut.

Spill Baker’s Treat gratis her

Vinn ekte penger på Baker’s Treat her

Baker’s Treat oppsett og tema

Spilleautomaten har fått standardoppsettet på 5 hjul og 3 rader. På tvers av disse skal du matche like symboler på 15 fastsatte linjer for mellom 1,5 og 750 kr per spillerunde. Hjulene er deretter blitt fylt med 5 kaker (høytbetalende symboler), 5 makroner (lavtbetalende symboler) og en hel bløtkake som er blitt pyntet med ordet “wild”. Du skal også vite at Baker’s Treat betaler ut i begge retninger. Det vil si at gevinstkombinasjonene dine kan starte på det første eller det siste hjulet.

Ellers har spilleautomaten fått en ekstra bar over hvert hjul med tre tomme plasser. Mer om dette kommer vi tilbake til i neste del.

Hjul 1: Grønn cupcake
Hjul 2: Blåbærpai
Hjul 3: Gulrotkake
Hjul 4: Sitron ostekake
Hjul 5: Jordbærkake

Baker's Treat spillevisning

Baker’s Treat – bonuser og spesialfunksjoner

I hovedspillet er det bare bløtkaken som kan hjelpe deg til større gevinster, men du kan også aktivere seks forskjellige gratisspill. I denne delen forteller vi mer om de fem små, mens den sjette og siste kommer i neste.

Flour Power

I Baker’s Treat kan symbolene komme stablet oppå hverandre, hvilket betyr at du kan fylle et helt hjul med like kaker. Vanligvis hjelper stablede symboler bare med å lage større og bedre kombinasjoner, men her kan de altså by på mer. Et helt hjul med tilhørende kake gir deg nemlig et kakemerke. Du trenger for eksempel 3 gulrotkaker på det tredje hjulet for å få et gulrotkake-merk. Gjør du dette tre ganger, aktiveres tilhørende Flour Power-bonus.

Hver Flour Power-bonus består av tre gratisrunder med en spesiell bonusfunksjon:

  • Flour Power hjul 1: To av hjulene matcher hverandre på hvert spinn.
  • Flour Power hjul 2: Du får ett wildhjul på hvert spinn..
  • Flour Power hjul 3: Alle gulrotkaker oppfører seg som wilds på hvert spinn.
  • Flour Power hjul 4: Alle wilds utvider seg til å dekke hele hjulet på hvert spinn.
  • Flour Power hjul 5: Alle makroner blir til én og samme farge på hvert spinn.

Baker's Treat Flour Power bonus

Baker’s Treat free spins

I Baker’s Treat er det ingen scattere eller bonussymboler som hjelper deg til gratisspillet. Nøkkelen hit er faktisk en kombinasjon av fem! Du må nemlig spinne frem en tilhørende kake på hvert hjul!

Når du har fått alle kakene på rett plass er det tid for Bake Off og i dette spillet betyr det 5 gratisspinn. Under gratisøkten legges det til en ny Flour Power-bonus på hvert spinn, sånn at du på det siste vil ha alle Flour Power-bonusene aktivert.

5 gratisspinn kan virke lite, men vi har lykkes få mer på disse 5 enn på mange fler i andre spill. Du kan dessuten samle opptil 10 gratisspinn gjennom å samle merker som beskrevet i funksjonsdelen over. Hvert merke gir 1 ekstra gratisspinn med alle Flour Power-bonusene i gang!

Baker's Treat free spins

Baker’s Treat – utbetaling og gevinster

Baker’s Treat er en volatil spilleautomat, men mest fordi det er vanskelig å komme seg til Bake Off-spillet. Ellers opplevde vi greie gevinster med relativt hyppige mellomrom. Flour Power-bonusen trigget gjerne innenfor hvert 50. spinn og de beste ga oss gode booster som lot oss fortsette en stund lenger. Når det er sagt så skal du være obs på at spillet kan være noe kjip med spillebalansen. Gevinstene er gjerne små og om du ikke får hjelp av et større premie kan det gå ganske fort nedover. Oppgaven blir å holde ut til Bake Off hvor du kan vinne opptil 5000 ganger innsatsen!

Konklusjon

Etter vår mening har ikke Baker’s Treat et superinteressant tema, men for oss har ikke det noen enorm betydning. Det er selve oppsettet og spillets oppførsel som teller mest og vi syns Play’n Go har gjort det bra her. Blandingen av funksjoner og det at spillet betaler i begge retninger holdt spenningsnivået oppe på et godt nivå. Men vi minner igjen om å holde et øye med spillebalansen!