Asgardian Stones
93
Vurdering
x2000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Asgardian Stones

Spillutvikler: NetEnt
Asgardian Stones er er en spennende spilleautomat av NetEnt

Vil kjempesymbolet falle på plass når du spiller Asgardian Stones av NetEnt?

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Asgardian Stones anmeldelse

I en fjern fortid kunne de modigste krigerne få en plass i Valhall – en stor og mektig borg i Åsgard. I februar åpnet NetEnt en liten port til gudenes rikdommer i spilleautomaten Asgardian Stones. Her kan modige casinospillere stikk av med en del av gudenes formue gjennom å spinne frem og matche kjempeblokker!

Om Asgardian Stones

Teknisk informasjon

Spillutvikler: NetEnt
Antall hjul/rader: 5 / 3
Antall innsatslinjer: 20
Min/Maks innsats: 2 kr – 2000 kr
RTP: 96,31%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: wild, colossal crush, bonushjul, free spins

I likhet med spill som Gonzo’s Quest blir symbolene servert på fallende blokker istedenfor spinnende hjul. Alle vinnersymboler i en gevinstkombinasjon vil dessuten eksplodere og gjøre plass til nye slik at man kan vinne opptil flere ganger på ett enkelt spinn.

Du skal også vite at blokkene i Asgardian Stones kommer i tre forskjellige størrelser. 1×1 symboler er vanlige, mens 2×2 og 3×3 anses å være kjempesymboler.

Asgardian Stones spillevisning

Asgardian Stones bonus og spesialfunksjoner

Spillet har et wildsymbol som erstatter andre symboler unntatt bonushjulet. Det eneste du skal vite om jokeren er at det ikke kan komme som et kjempesymbol under hovedspillet. I free spins-spillet er det derimot snakk om andre boller …

Det neste du kan se frem til er en colossal crush-funksjon som dukker opp på tilfeldige spillerunder. Nærmere forklart vil det kunne hjelpe deg til store gevinster etter det første skredet som følger et vinnerspinn. Colossal Crush er et kjempesymbol som vil knuse alle symbolene under seg til det når bunnen av spillebrettet. Hver gang kjempesymbolet faller ned én rad, økes gevinstmultiplikatoren med 1 og kan gå opptil 4.

Bonushjulet er et kjempesymbol på 3×3 som bare kan ramle inn på de tre siste hjulene. Det har ingenting å si om du får hele eller deler av den på skjermen. Du vil uansett få mynter, free spins eller begge deler etter at skredene og gevinstene er betalt ut. Legg merke til at det ikke kan komme flere skred med nye symboler etter at bonushjulet er spunnet.

Asgardian Stones free spins

Bonushjulet er som sagt nøkkelen til free spins-spillet, og du kan vinne opptil 15 gratisrunder i hovedspillet. Du kan deretter aktivere bonushjulet opptil tre ganger under gratisøkten for ytterligere 25 free spins.

Den eneste forskjellen på gratisspillet og hovedspillet er at wildsymbolet kan dukke opp som et kjempesymbol. I et slikt tilfelle vil det forvandle seg om til 1×1 symboler, sånn at bare de som er med i en gevinstkombinasjon eksploderes og fjernes. Resten blir for å hjelpe på etterfølgende symbolskred.

Asgardian Stones lykkehjul
Asgardian Stones free spins

Asgardian Stones gevinster, utbetalinger og jackpoter

Vi besto ikke testen ved porten til Valhall for det ble ingen imponerende gevinster på oss. Men det handler om flaks og fru Fortuna hadde vel annet å finne på. Når det er sagt så fikk vi en del gode gevinster takket være colossal crush-funksjonen de gangene vi klarte å få opp multiplikatoren.

Free spins-spillet har en toppgevinst på 400 000 mynter til dem som får alt til å klaffe. Vi hadde overraskende store problemer med å komme oss inn i gratisspillet da lykkehjulet endelig kom frem, men siden det også inneholder myntgevinster ble det ingen bitter ettersmak. 

Avslutningsvis

Asgardian Stones er et godt spill som vi så absolutt syns du bør prøve for å gjøre opp din egen mening. Vi kommer nok til å holde oss til NetEnt-poppisen Gonzo’s Quest som også byr på fallende blokker, vinnerskred og multiplikatorer. Bare fordi at multiplikatorene kommer på sammenhengende gevinster og ikke er avhengig av et spesielt symbol.

Er temaet viktig for deg har NetEnt spilleautomaten Hall of Gods, hvor du blant annet får møte Tor og Odin. Den knuser Asgardian Stones’ toppgevinst med en progressiv jackpot på mange millioner blanke kroner!