Ark Of Mystery
67
Vurdering
x6000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Ark Of Mystery

Spillutvikler: Quickspin

Historien fortalt i Ark of Mystery kan minne litt om «Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark», men…

Ark Of Mystery anmeldelse

Historien fortalt i Ark of Mystery kan minne litt om «Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark», men i denne automaten får du følge av den vakre heltinnen Anna. Slå følge med henne og let deg frem til de bortgjemnte skattene i ditt favoritt Quickspin Casino. 

Prøv Ark of Mystery gratis her

Spill Ark of Mystery her

Ark of Mystery – Oppsett

  • Lanseringsdato: 9. oktober 2018
  • Utvikler: Quickspin           
  • Hjul / Rader: 5 / 3
  • Linjer: 20
  • Min./Maks innsats: 2 kr – 1000 kr
  • Toppgevinst: 6509 x innsatsen
  • RTP: 96,53%
  • Volatilitet: Medium
  • Bonusfunksjoner: Ekspanderende sticky wild med respin og multiplikatorsymbol

Spillevisning av Ark of Mystery

Ark of Mystery – Bonus og spesialfunksjoner

Ark of Mystery er ikke blitt proppet full med funksjoner og det vil være mindre interessant for spillere som liker at det skjer noe hele tiden. Men dere som ikke har noe imot å vente litt mellom hver actionscene får følge med videre.

Wildsymbolet: Ark of Mystery har et wildsymbol som bare kan spinnes frem på det andre, tredje og fjerde hjulet. Når det skjer vil wildsymbolet låses på plass, ekspandere enten opp eller ned og deretter gi et respin. Etter en eventuell gevinst vil wildsymbolet utvide seg og dekke den siste plassen slik at du får et helt wildhjul og gi deg et siste respin.

Multiplikatorsymbolet: Hver eneste pyramide du får på det siste hjulet øker multiplikatoren din med 1. Får du tre vil du altså ha en multiplikator på 4. Legg merke til at den bare gjelder den aktuelle spillerunden og nullstilles med en gang du klikker på spinnknappen igjen.

Skulle du derimot få en pyramide sammen med en wild eller under et respin vil multiplikatoren gjelder til gratisøkten er over. Og det er på denne måten du kan bygge opp multiplikatoren til 22.

Wildhjul og multiplikator i Ark of Mystery

Ark of Mystery – Free Spins

Ark of Mystery har ikke et eget gratisspill, men i løpet av spilleøkten burde du har fått en del gratisrunder

Ark of Mystery – Gevinster og mer

Ark of Mystery er et medium volatilt spill og den største gevinsten registrert til nå er et beløp lik 6509 ganger innsatsen. Det er nok ikke et spill å omsette bonuser på, men vi har stor tro på at det kommer til å underholde deg en stund. Forhåpentligvis hjelper Anna deg til de største og beste skattene.

Storgevinst i Ark of Mystery