Archangels: Salvation
67
Vurdering
x375
Maksimum gevinst
96%
RTP

Archangels: Salvation

Spillutvikler: NetEnt

Spenn deg fast for et nytt eventyr i den kommende spilleautomaten, Archangels: Salvation. I NetEnts aller første spilleautomat med 100…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Archangels: Salvation anmeldelse

Spenn deg fast for et nytt eventyr i den kommende spilleautomaten, Archangels: Salvation. I NetEnts aller første spilleautomat med 100 gevinstlinjer, vil det i tillegg til gevinster regne helvetesild og himmelsk lys. Denne spilleautomaten sender deg nemlig til slagmarken hvor den evigvarende kampen mellom det gode og det onde utspiller seg.

Prøv Archangels: Salvation gratis 

Hvor kan jeg spille Archangels: Salvation?

Archangels: Salvation bonus og spesialfunksjoner

I denne spilleautomaten fins det to hotspots – også kalt himmelen og helvetet. Himmelen dekker de to øverste radene, mens helvetet dekker de to nederste. Får du hele eller deler av spillets 2×2 wildsymbol i et av hotspot-områdene vil de neste sekundene bli ekstra spennende!

Hvilken hotspot wildsymbolet ditt havner i bestemmer om du får himmel-bonusen eller helvetes-bonusen. Deretter vil antall plasser wildsymbolet tar innenfor området bestemme hvor mange skudd du får. Siden et helt 2×2 wildsymbol dekker fire plasser vil en hel wild gi fire skudd, mens halve gir 2. 

Archangels: Salvtion spillevisning

Himmel-bonusen:

Hvis wildsymbolet havner innenfor himmel-området vil det skyte ut stablede wilds. Disse stablene er mellom 3 og 5 symboler i høyden.
– Kan skyte stabler som dekker hele eller deler av andre stabler, enkle wilds og scattere.
– Kan ikke skyte stabler som går opp i eget område.

Helvetes-bonusen:

Havner et wildsymbol i helvetes-området, vil det skyte ut 8 eller 16 enkle wilds (avhengig av om hele eller deler av wildsymbolet havnet innenfor).
– Kan ikke skyte wilds i eget område, på andre wilds eller på en scatter.

Det beste med disse funksjonene er at de kan hjelpe deg med å fylle store deler av skjermen med wilds. For når du skyter wilds fra et område til det andre, vil du få den bonusen også. Det blir nesten som en tennismatch mellom det gode og det onde, bare at det er du som vinner!

Archangels: Salvation free spins

Scatteren kommer som et 2×1-symbol, men regnes likevel som 1 når det kommer til utdeling av free spins. Heldigvis teller halve fortsatt som et helt symbol i de tilfellene du bare får inn deler av det på brettet.

3, 4, 5 og 6 scatter gir henholdsvis 10, 15, 20 og 25 free spins.

Den eneste forskjellen mellom gratisspillet og hovedspillet er at hotspot-områdene utvider seg til å dekke tre rader istedenfor to. Det høres ut som en veldig liten justering, men hjelper faktisk enormt!

Archangels: Salvation free spins

Archangels: Salvation gevinster, utbetalinger og jackpoter

Greia med å ha 100 linjer over så mange rader, er at man trenger veldig mange stabler med like symboler for å få til noe fint. Det er ingen enkel oppgave, og da passer det bra med to bonusfunksjoner som sparer nervene litt. Vi syns himmel- og helvetes-bonusen var meget interessante; spesialt da det ballet seg på med wilds. Det meste vi fikk på ett enkelt spinn var 157 ganger innsatsen og da trigget vi ingen ekstra wilds fra det andre området. Vi var rett og slett heldige med stablene og plasseringene av wilds. 

Archangels: Salvation storgevinst

Avslutningsvis

NetEnt var først med tvillinghjul (Twin Spin), men 100 linjer og 12 rader er ingenting nytt for spillebransjen. William Hill er et godt eksempel på en utvikler som var før dem, da de er kjente for sine «colossal reels». Likevel er vi veldig glade over å se noe annet enn det klassiske oppsettet fra den svenske utvikleren og syns resultatet ble bra. Det byr på mye action og ser lekkert ut. Gevinstene er ikke så dumme de heller.