Aloha! Cluster Pays
86
Vurdering
x10000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Aloha! Cluster Pays

Spillutvikler: NetEnt

Forestill deg en vakker solnedgang på en hawaiisk strand med deilig bakgrunnsmusikk og du blir sakte sikkert lullet til en…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Aloha! Cluster Pays anmeldelse

Forestill deg en vakker solnedgang på en hawaiisk strand med deilig bakgrunnsmusikk og du blir sakte sikkert lullet til en herlig feriefølelse, til du plutselig vekket av et vulkanutbrudd og brakt tilbake til realiteten.

Du får nemlig oppleve et vulkanutbrudd hver gang spilleautomaten Aloha gir deg en gevinst, og dette skjer titt og ofte.

Spilleopplevelsen

Aloha! Cluster Pays videoautomaten har flere morsomme funksjoner som gjør spillingen mer underholdende, og øker dine vinnermuligheter ved å skape flere potensielle vinnende kombinasjoner.

En av disse er Cluster Pays (Klynge gevinst) som aktiverer tilfeldige Sticky Win Re-spinn (denne Sticky Win Re-Spin funksjonen kan ikke aktiveres under gratis spinn). Under en Sticky Win Re-Spin, blir de vinnende symboler fryst på plass og alle andre symboler spinner på nytt.

Under en Sticky Win Re-Spin, hvis størrelsen på den vinnende klyngen øker, vil symbolene som økte størrelsen på klyngen også fryses på plass, og de gjenværende ikke-vinnende symboler re-spinnes på nytt. Dette fortsetter inntil det er et spinn som ikke øker størrelsen av klyngen eller inntil en klynge fullstendig fyller opp på skjermen.

Aloha Wild

En Wild kalles også på godt norsk et Innbytte Symbol, og kan erstatte alle andre hjulsymboler utenom Free Spins symbolene.

Aloha! Cluster Pays Wilds kan dukke opp hvor som helst på hjulene, og forvandles til et tilstøtende symbol for a skape vinnerkombinasjoner i en klynge.

I det tilfellet at bare Wild symboler er tilstede på hjulene, vil de ta over symbolet med den høyeste verdien.

Aloha free spins

3 eller flere gratis spinn symboler, vist hvor som helst på hjulene i hovedspillet, aktiverer free spins i henhold til tabellen nedenfor:

Free spins symboler Free spins du vinner
3 9
4 10
5 11
6 12

Aloha Free Spins runde

3 eller flere gratis spinn symboler, helt eller delvis vises hvor som helst på hjulene i Free Spins runden, aktiverer ekstra free spins i henhold til tabellen nedenfor:

Free spins symboler Ytterligere free spins du vinner
3 +1
4 +2
5 +3
6 +4

Med ett øyekast

Minste innsats: 1 kr

Maks innsats: 2000 kr

6 hjul, 5 rader