3 Charms Crush
0
Vurdering
x
Maksimum gevinst
97%
RTP

3 Charms Crush

Spillutvikler: iSoftBet

Om du er på leting etter en større dose med søthet for å lyse opp en dårlig dag, er 3…

3 Charms Crush anmeldelse

Om du er på leting etter en større dose med søthet for å lyse opp en dårlig dag, er 3 Charms Crush et spill for deg. Den har ikke så mange funksjoner og fungerer på en litt annen måte. Den er dessuten fylt med fargerike figurer som sier «wiiiie». Er ikke det nok så har den en toppgevinst som ikke har noe imot å vise seg og en forfriskende RTP på 97,23%.

Prøv 3 Charms Crush gratis her

Spill 3 Charms Crush her

3 Charms Crush – Oppsett

  • Lanseringsdato: 21. august 2018
  • Utvikler: iSoftBet
  • Hjul / Rader: 5 / 5
  • Linjer: 5
  • Min./Maks innsats: 0,50 kr – 50 kr
  • Toppgevinst: 500 mynter
  • RTP: 97,23%
  • Volatilitet: Lav
  • Bonusfunksjoner: Gevinstmultiplikator

3 Charms Crush ser ved første øyekast ut som en rutenettautomat, men når man klikker på spinn-knappen ruller symbolene inn som på en vanlig spilleautomat. Gevinstene får du ved å matche minst 3 like symboler på en av spillets 5 rader, og selv om et fullt brett er det beste, kjentes det aldri ut som det endelige målet.

Spillevisning med supergevinst

3 Charms Crush – Bonuser og spesialfunksjoner

Ser du på skjermdumpene fra vår spilleøkt vil du se at iSoftBet har lagt opp spillets utbetalingstabell til høyre og en multiplikator ved hver rad. Multiplikatoren starter på 1 (første rad) og øker med 1 til den når 5 på den siste raden. Det betyr at 5 grønne figurer på den første raden gir 10 mynter, mens 5 grønne figurer på den siste raden gir 50 mynter.

Supergevinsten på 500 mynter er din om du fyller den nederste raden med de rosa karakterene. Det er bare en hel rad med denne fargen som ganges med 20 istedenfor 5. 

Gevinster vunnet i 3 Charms Crush

3 Charms Crush – Free Spins

3 Charms Crush er kanskje en søt liten sak, men gir deg ingen gratissjanser.

3 Charms Crush – Gevinster og mer …

3 Charms Crush er en spilleautomat på den nedre delen av variansmetret, og har dessuten en livlig RTP på 97,23%. Ut fra vår spilleøkt kjennes dette som et godt alternativ om du har en bonus som må omsettes, for når det kommer til gevinster så holdt spillebalansen seg på et ganske jevnt nivå. Vi vil også benytte sjansen til å skryte av at vi spant frem supergevinsten på 500 mynter hele 4 ganger under vårt besøk. Hver av dem ga oss en boost på 1000 kr sånn at vi endte spilleøkten på plussiden (denne gang).

3 Charms Crush er – for oss – et spill man åpner og setter i autospinn for en kortere periode. Det er veldig, veldig sjarmerende og vi liker at oppsettet er annerledes. Men mangelen på andre funksjoner gjør det ensformig i lengden. Når det er sagt så er det også et spill vi helt sikkert kommer tilbake til en annen dag.

Supergevinsten vunnet i 3 Charms Crush