24
67
Vurdering
x800
Maksimum gevinst
96%
RTP

24

Spillutvikler: iSoftBet

Var du en av de som fulgte Jack Bauer gjennom vanskelige døgn i TV-serien ”24”? Herr Narvesen har fått med…

24 anmeldelse

Var du en av de som fulgte Jack Bauer gjennom vanskelige døgn i TV-serien ”24”? Herr Narvesen har fått med seg mange av episodene og syns Kiefer Sutherland gjør en fabelaktig jobb som CTU-agent (counter-terrorist unit). Det var han ikke alene om for den kjente skuespilleren fikk en Golden Globe for rollen.

Herr Narvesen anbefaler gjerne tv-serien til dere der hjemme, men vil informere om at det også fins en spillversjon. Gjør som herr Narvesen; ta frem din indre agent og hjelpe Jack Bauer mens du vinner flotte gevinster.

Møt Jack Bauer her

24 er laget av iSoftBet og er én av 15 spill i deres portefølje som er basert på en film eller serie. Noen av de andre er Basic Instinct, Rambo, Beverly Hills 90210, Platoon og Hansel & Gretel: Witch Hunters. Tar man bort symbolene står man igjen med en spilleautomat som har 5 hjul, 3 rader og 243 mulige gevinstkombinasjoner.

24 – Wilds

Alle som velger å gå i Jack Bauers fotspor får hjelp i form av spennende bonusfunksjoner. Den første er en helt vanlig wild som erstatter alle symboler unntatt bonussymbolet og scatteren.

24 – Bonussymboler

Det andre er et bonussymbol som du trenger 3 eller fler av for tilgang til spillets bonusrunde. Her blir du satt til å deaktivere en bombe og antallet bonussymboler bestemmer hvor mange minutter du har før bomben går av!

Minuttene telles ikke ned i sanntid. Du får en sideavbitertang som du skal kutte de gule ledningene med. Hvert kutt gir deg enten en gevinstmultiplikator eller en pengegevinst. En pengegevinst vil redusere tiden du har igjen, mens en multiplikator gir deg ekstra tid. Den sammenlagte gevinsten er 100 ganger så stor som innsatsen din, og den høyeste multiplikatoren er x10. Så det er her maksgevinsten på 1000x innsatsen gjemmer seg!

24 – Freespins

Det er vanligvis en scatter som aktiverer en spilleautomats freespins-bonus, men i 24 Online Slot trenger du bare ett symbol for å få 10 freespins. Det høres lettere ut enn det det er. For freespins-symbolet kan bare dukke opp på det midterste hjulet. Når det først skjer får du 10 sjanser til å vinne – uten at det koster deg noen ting!

Gjør deg klar, for her vil kulene fly. Under freespins-bonusen fins det nemlig muligheter for følgende (skjer tilfeldig):

Vanlig pistol: Pistolen skyter tilfeldige symboler og gjør dem om til wilds.
Maskingevær: Maskingeværet skyter og gjør et helt hjul om til et wildhjul.
Bombe: Bomben gjør en blokk på 2×2 om til wilds.

24 på mobilen

iSoftBet har ingen mobilversjon av denne spilleautomaten, men det er kanskje like greit. For spillet har tung og detaljert grafikk som uansett ser bedre ut på større skjerm. Du kan alltids ta med laptopen din ut om det er veldig viktig å leke agent utenfor hjemmet. Det er jo så mange som byr på gratis wi-fi uansett.

Konklusjon

iSoftBet skal ha ros for det visuelle. Spillet ser fantastisk ut og fungerer dessuten veldig smidig. Det kan potensielt betale ut store gevinster, men forbered deg på en masse smått. Smågevinstene gjør ikke stort annet enn å holde spillet i gang frem til du kommer deg inn i freespins-bonusen eller bonusspillet. Begge bør belønne med summer som sender spillebalansen opp igjen. Spillet når kanskje ikke opp til tv-seriens spenningsnivå, men er du en fan av Jack Bauer så bør du ta deg en runde på denne.