Denne kampanjen er avsluttet

16. desember settes julestria på pause, for da er det tid for hatoppgjøret mellom Liverpool og Manchester United på Anfield Road. Her skal vi fortelle deg mer om hvordan du på Rizk sin regning kan oppleve spenningen på kloss hold!Slik deltar du

Noen viktige regler

  • Du kan legge så mange spill du vil mellom 15. til 28. oktober 2018. Bare husk at de også må være avgjort og rettet innen samme periode.
  • Kun spill med 50 kr eller mer i innsats kvalifiserer seg for denne konkurransen.
  • Systemspill teller ikke med i denne konkurransen.
  • Førstepremien kan ikke byttes mot penger
  • Pengepremier kommer uten omsetningskrav og krediteres seneste 29. oktober kl. 18:00.

Premiene

Per i dag ligger K.A.R og koser seg i toppen med en kjempeodds på 66,50, men det er spilleren som står i toppen ved kampanjeperiodens slutt som gjelder og det kan fortsatt bli deg! Skulle du ikke nå helt opp fins det en rekke pengepremier du kan sette klørne i ....

1. plass: Reise og kampbilletter
2. plass: 3000 kr
3. plass: 2000 kr
4. plass: 1000 kr
5.-10. plass: 500 kr

Mer om førstepremien

Vinneren får selvfølgelig ta med seg en venn og sammen kan de se frem til en pakke som inneholder både flybilletter, hotellopphold og kampbilletter.

Reisedatoer

Tur: Gardermoen fredag 14. desember kl. 16:00.

Retur: Liverpool mandag 17. desember kl. 11:00

Rizk Sport velkomstbonus

Nye oddsspillere kan se frem til å få sitt første innskudd doblet med opptil 2000 kr. Et førsteinnskudd på 2000 kr gir deg altså 4000 kr å spille for totalt. Etter det kan du se frem til spennende konkurranser som dette, sammen med annet godt som oddsbooster, oddstips, sportsnyheter,  cash out-muligheter og mer!