Det har skjedd mye spennende i Danmark i løpet av de siste årene. FC København har vært dominerende i mange år, men har hatt en liten nedgangstid nå i det siste. Med Ståle Solbakken i FCK har vi hatt moro av å følge de i Superligaen og enkelte ganger også i Champions League. Av den grunn har vi fått spesielt godt kjennskap til hvordan de spiller. I senere tid har det blitt jevnere i den danske ligaen, og det er nå litt mer uforetsigbart hvordan det hele vil gå til slutt. Litt mer spenning gjør jo ikke noe.

bonus 600 kr
free spins 0
 • God velkomstbonus
 • Bra spillutvalg
 • Flere produkter
bonus 3 000 kr
free spins 200
 • Velkjent selskap
 • Bra velkomstbonus
 • Mange tilbud

Tipping på Superliga

Dansk Superliga har blitt litt mer interessant med årene, så det er naturligvis mye på grunn av at profiler har kommet inn. Teemu Pukki er en annen som valgte dansk fotball og Brøndby. Den 26-årige finske landslagsspilleren har vært innom blant annet klubber som Sevilla, Schalke 04, og Celtic. Han har fått en god start på sitt nye eventyr i Danmark. Hos FCK er det mer et maskineri som fungerer litt på samme måte som det gamle gode Rosenborg-laget i Norge. Mange har nok tippet en del på FC København ettersom de lenge har vært på toppen, så da har du nok kanskje fått inn noen kroner på tippingen ved å følge de. Det er ofta at det kan være mer verdi å tippe mot store favoritter på sikt, for oddsen på uavgjort eller tap er ganske stor. Noen ganger kan det være bra å slå til med en høyoddser på at trenden vil endre seg. Generelt kan det lønne seg å gjøre ting litt mot strømmen, og det kan bli god uttelling på å følge den strategien. Spillselskap som bet365, Unibet, Betsafe og ComeOn har god dekning av dansk Superliga.

Tippekupongen og Supertoto på Superliga

Det er også noen ganger det sniker seg inn en kamp fra dansk Superliga på tippekupongen også. Dette kan være for eksempel på en kupong som som er på søndag. Både søndagskupongen hos Norsk-Tipping og Supertoto-kupongen på søndager kan inneholde noe dansk dynamitt enkelte ganger. Det er nok mange som må innrømme at de liker at kupongene inneholder kamper fra forskjellige land. Supertoto-kupongen blir mer interessant da. Detsom du liker å sette seg inn i statistikk og fordyper deg med informasjon på fotballresultater fra de fleste ligaer, blir dette ekstra interessant. Dette kan medføre at du kan få fotballstatus i bygda. Det er nok mange som ved jevne mellomrom kan like å ha en liten fotballprat. I forbindelse med dette kan du og en vennegjeng spleise på en kupong med system. Da kan du blant annet bruke tilleggsprogramvaren som man kan kjøpe hos Unibet. Copema gjør det enkelt å sette opp avanserte kuponger som kan øke vinnersjansene.

Liveodds på Superliga

Når kampene i dansk Superliga spilles er det ofte lurt å bestemme sine oddsspill på forhånd, men det kan også være lurt å sjekke liveoddsen mens kampene pågår. Da er ofte bet365 sin liveodds mye brukt, og her kan du følge all action via dansk tv. På grunn av din sportsinteresse kan det være en god investering å skaffe seg en parabol eller kabelnett med alle de beste fotballkanalene. Da får du bedre oversikt over det som skjer i kampene og når man spiller liveodds gjelder det ofte å få med seg de små detaljene. Dette sammen med erfaring kan bidra til at du blir en ekspert på å sette innsatser på neste mål, over og under antall mål og andre tilfeldigheter som kan skje i kamper. Du kan basere din strategi på tidligere resultater, samt kamputvikling underveis. Nylig vi blant annet oppdaget at Bethard har en fin liveodds og dersom du benytter deg av oddsbonusen her, så får du en god start.

Spesialmarkeder på Superliga

Som i de fleste andre ligaer kan man få spesialmarkeder også på dansk Superliga. Dette kan for eksempel være resultat til pause eller slutt, målscorerspill av ulike slag, halvtid/fulltid og mye mer. Kanskje liker du å se etter sannsynlige utfall med litt høyere odds? I fotball generelt er det mye rart som skjer. I mange tilfeller kan det være bra å se litt på markeder som kan slå til med en storgevinst noen ganger. Det er ikke slik at han vinner hver gang, men på lang sikt har man da alltid en plan på det man gjør. Det å åpne flere spillekontoer hos ulike bookmakere for å sammenligne oddsen er alfa og omega. ComeOn, Unibet og Nordicbet er ofte brukt. Du vil komme over flere nettsider hele tiden, og 10bet i tillegg til bwin er noen som også kan brukes til å finne spesialspill på blant annet dansk fotball.

Odds på den danske Superliga hos Unibet med asiatiske linjer
bonus 10 000 kr
free spins 60
 • Velkjent selskap
 • Mange produkter
 • God velkomstbonus
bonus 0 kr
free spins 0
 • Casino og odds
 • Velkjent selskap
 • Godt spillutvalg
bonus 3 000 kr
free spins 0
 • Kjent selskap
 • God velkomstbonus
 • Godt spillutvalg

Superliga tippetips

I forbindelse med tipping på dansk Superliga så er det ikke så mange norske nettsider som dekker dansk Superliga, men vi vet at en svensk nettside noen ganger kommer med spennende tips på blant annet kamper fra Danmark. Nettsiden heter MrBet.se. Her kommer det jevnlige tips på fotballkamper fra hele verden. Her blir det også presentert en solid analyse, så det er bare å vurdere i forhold til sin egen magefølelse.