Spill på oddsen på dansk Superliga

Superliga odds

Herr Narvesen har vært mange ganger i Danmark i løpet sitt innholdsrike liv. Han har ved flere anledniger besøkt København og også sett kamper der. Med Ståle Solbakken i FCK har han hatt moro av å følge de i Superligaen og enkelte ganger også i Champions League. Han har spesielt godt kjennskap til hvordan de spiller, men ettersom han har sett mange kamper opp i gjennom årene har han også en del informasjon om andre lag i den danske Superliga. FC Midtylland har nå for tiden fått masse PR etter signeringen av Rafael van der Vaart. Den tidligere storspilleren som blant annet har spilt for Real Madrid og Tottenham valgte å skrive under kontrakt med den danske klubben. Noe av grunnen til dette er forholdet til den dan nederlandske håndballspilleren Estavana Polman, som spiller for den danske håndballklubben Team Esbjerg.


ComeOn 400 kr bonus
400% bonus

Betsson 3 000 kr bonus 200 free spins

Cherry Casino 6 000 kr bonus
100 free spins

Tipping på Superliga

Dansk Superliga har blitt litt mer interessant med årene, så det er naturligvis mye på grunn av at profiler har kommet inn. Teemu Pukki er en annen som valgte dansk fotball og Brøndby. Den 26-årige finske landslagsspilleren har vært innom blant annet klubber som Sevilla, Schalke 04, og Celtic. Han har fått en god start på sitt nye eventyr i Danmark. Hos FCK er det mer et maskineri som fungerer litt på samme måte som det gamle gode Rosenborg-laget i Norge. Herr Narvesen har tippet en del på FC København, og ettersom de er på toppen, så har han da fått inn noen kroner på tippingen. En spennende ny signering for FCK er Jores Okore, som valgte å komme hjem til Danmark igjen. Den tidligere Aston Villa-spilleren var med på laget som rykket ned fra Premier League. Han har tidligere vist at han holder et godt nivå i dansk Superliga da han spilte for Nordsjælland. Herr Narvesen har ført statistikk på det meste som skjer i ligaen. Mange ganger ser han på lag som har en lang seiersrekke eller tapsrekke på over 5 kamper. Da slår han til med en høyoddser på at trenden vil endre seg. Han liker generelt å gjøre ting litt mot strømmen, og han har hatt god uttelling på å følge den strategien. Spillselskap som bet365, Unibet, Betsafe og ComeOn har god dekning av dansk Superliga.

Tippekupongen og Supertoto på Superliga

Det er også noen ganger det sniker seg inn en kamp fra dansk Superliga også. Dette kan være for eksempel på en kupong som som er på søndag. Både søndagskupongen hos Norsk-Tipping og Supertoto-kupongen på søndager kan inneholde noe dansk dynamitt enkelte ganger. Herr Narvesen må innrømme at han liker når kupongene inneholder kamper fra forskjellige land. Supertoto-kupongen blir mer interessant da, mener han. Herr Narvesen liker å sette seg inn i statistikk og fordyper seg med informasjon på fotballresultater fra de fleste ligaer. Dette har medført at han han har fått fotballstatus i bygda. Noen av hans venner liker ved jevne mellomrom å ha en liten fotballprat. I forbindelse med dette hender det også at alle hans venner spleiser på en kupong med system. Da bruker de tilleggsprogramvaren som man kan kjøpe hos Unibet. Copema gjør det enkelt å sette opp avanserte kuponger som kan øke vinnersjansene.

Liveodds på Superliga

Når kampene i dansk Superliga spilles er det ofte herr Narvesen har bestemt sine oddsspill på forhånd, men han liker også å sjekke liveoddsen mens kampene pågår. Han bruker ofte bet365 sin liveodds mens han følger all action via dansk tv. På grunn av hans store fotballinteresse har han investert i en parabol som gir det meste av sportskanaler. Da får han bedre oversikt over det som skjer i kampene og når man spiller liveodds gjelder det ofte å få med seg de små detaljene. Dette sammen med erfaring har gjort herr Narvesen til ekspert på å sette innsatser på neste mål, over og under antall mål og andre tilfeldigheter som kan skje i kamper. Han baserer sin strategi på tidligere resultater, samt kamputvikling underveis. Nylig har han oppdaget at Bethard har en fin liveodds og har utnyttet velkomstbonusen der.

Spesialmarkeder på Superliga

Som i de fleste andre ligaer kan man få spesialmarkeder også på dansk Superliga. Dette kan for eksempel være resultat til pause eller slutt, målscorerspill av ulike slag, halvtid/fulltid og mye mer. Han liker å se etter sannsynlige utfall med litt høyere odds, og i fotball generelt er det mye rart som skjer. Herr Narvesen har alltid sett litt på markeder som kan slå til med en storgevinst noen ganger. Det er ikke slik at han vinner hver gang, men på lang sikt har han alltid en plan på det han gjør. Han har åpnet spillekontoer hos flere bookmakere for å sammenligne oddsen. ComeOn, Unibet og Nordicbet er ofte brukt. Han har kommet over flere nettsider med tiden, og 10bet i tillegg til bwin er noen han også bruker til å finne spesialspill på blant annet dansk fotball.

Odds på den danske Superliga hos Unibet med asiatiske linjer

Betsafe 10 000 kr bonus
60 free spins

bet365 1 000 kr bonus

Unibet 500 kr bonus

Herr Narvesens tippetips

I forbindelse med tipping på dansk Superliga så er det ikke så mange norske nettsider som dekker dansk Superliga, men han vet at en svensk nettside noen ganger kommer med spennende tips på blant annet kamper fra Danmark. Nettsiden heter MrBet.se. Her kommer det jevnlige tips på fotballkamper fra hele verden. Her blir det også presentert en solid analyse, så det er bare å vurdere i forhold til sin egen magefølelse.SpillBoden.com | Game Lounge Ltd | Kontakt