Dersom du generelt er ganske interessert i fotball, så har naturligvis vokst opp med tippekampen på TV. Det var slik mange fikk en litt større tilknytning til engelsk fotball, og med tiden har mange klart å opprettholdt kunnskapsnivået ved å hele tiden oppdatere seg på fotballoverganger og spillerstaller til hvert enkelt Premier League-lag. Nå som det er så store penger som er involvert i overganger mellom klubbene har konkurransen bare blitt tøffere for hver sesong, og det har nesten gått litt over stokk og stein når det gjelder priser på spillere, men interessen har ikke avtatt av den grunn. Liker du å se kvalitetsfotball, så er Premier League nå omgitt av noen av de største profilene på fotballarenaen. Paul Pogba var den store nye profilen i fjor, som ga Manchester United et nytt ansikt – foruten selveste Jose Mourinho. Antonio Conte og Pep Guardiola som også har rukket å begeistre med taktiske grep i det som kanskje er verdens tøffeste liga for øyeblikket.

Premier League 2017/2018-sesongen

Når man ser på innledningen til 2017/2018-sesongen har man vært vitne til noe som har vært blant de villeste noen gang. Prisene på spillere har nå blitt så høye at man må lure på om det må en regelendring til. Herr Narvesen synes ikke noe om utviklingen.

Chelsea stakk av med ligagullet forrige sesong, foran Tottenham, Manchester City, Liverpool, Arsenal og Manchester United. Leicester greide ikke å hamle opp med presset av sitt ligagull, og havnet på en 12. plass. Årets sesong kan bli enorm, med tanke på hvor mange store overganger man har hatt. Herr Narvesen har tatt en liten titt på hva som toppklubbene har skaffet seg av spillermateriell til denne sesongen.

Arsenal har forsterket angrepet med Alexandre Lacazette fra Lyon for rundt 50 millioner pund. Bosniske Sead Kolasinac er en ny venstreback i forsvaret som kom gratis fra tyske Schalke 04. Av spillere som har forlatt klubben har man den polske keeperen Woiciech Szczesny som gikk til Juventus for omlag 14 millioner pund.

Chelsea har ikke vært på latsiden når det gjelder overganger, og de har også i år skaffet seg noen profiler. Den største er spissen Alvaro Morata som kom fra Real Madrid for 70 millioner pund. Men det stopper ikke der... Midtbanen er forsterket med Tiemoue Bakayoko fra AC Monaco. Prislappen var på 40 millioner pund. Klubblegenden John Terry avsluttet sin Chelsea-karriere med ligagull. Han spiller nå videre i Aston Villa. Ny mann i forsvaret er tyske Antonio Rudiger som kom fra AS Roma for 34 millioner pund. De har ikke bare betalt i dyre dommer, for keeper Willy Caballero kom gratis fra tittelrival Manchester City. På Deadline Day var det også litt aktivitet. Da ble det klart at Danny Drinkwater signerte fra Leicester for 35 millioner pund. En annen Deadline Day-avtale som ble klar var Torino-forsvarer Davide Zappacosta. Overgangssummen var på 23 millioner pund.

Liverpool har også store ambisjoner, men spørsmålet er om de kommer til kort i forhold til konkurrentene. Det ryktes også at den brasilianske stjernen Coutinho vil forlate Anfield til fordel for Barcelona. Dette er basert på verdensrekorden der Neymar gikk til PSG for rundt 198 millioner pund! Klopp har hentet tre A-lagsspillere så langt. Mohamed Salah er en gammel kjenning i Chelsea. Han kom fra AS Roma for i overkant av 34 millioner pund. Dominic Solanke er en ung spiss fra Chelsea som kan vise seg å bli et røverkjøp i dagens marked. Andy Robinson kommer fra Premier League-spill med Hull til Liverpool. De måtte ut med snaue 10 millioner pund for han. Mamadou Sakho er en forsvarer som gikk ut døren på Anfield. Han er nå en Crystal Palace-spiller.

Manchester City er klubben som har brukt mest penger på spillere. Med Pep Guardiola kreves det ligagull, og det vil de prøve å sørge for ved å signere noen av de mest solide spillerne i forsvar. De har allerede Kompany, John Stones, Otamendi og Mangala i midtforsvaret, men det holder visstnok ikke. Nå får de med seg toppspillere på rekke og rad rundt seg. Tottenhams Kyle Walker er på plass som høyreback. Prisen var 50 millioner pund. Benjamin Mendy skal bekle venstreback-rollen, som han gjorde så bra for AS Monaco. Også han kostet omlag 50 millioner pund. Brasilianske Danilo har også gått inn døra på Etihad. Han kom for rundt 27 milloner pund fra Real Madrid. De har robbet AS Monaco for to stjernespillere, for den første signeringen var portugiseren Bernando Siva for 43 millioner pund. Midtbanespilleren skal prøve å gi service til sine offensive medspillere med sin silkefot. Også ny keeper er på plass. Brasilianske Ederson Moraes kommer fra Benfica for nesten 35 millioner pund. Wilfried Bony retunerte til sin gamle klubb Swansea på Deadline Day.

Manchester United vil være med å kjempe i toppen igjen, og da er det først og fremst mål som søkes. En som har bevist lenge at han kan score mål er belgiske Romelu Lukaku. Han ble ikke ansett god nok når han var i Chelsea, men etter scoringer på løpende bånd i både West Bromwich Albion og Everton i flere sesonger var det på tide å melde overgang til en av verdens største klubber. Manchester United valgte å ta fram sjekkheftet og betalte 90 millioner pund for Everton-yndlingen. Forsvaret har lenge vært et tema, og svenske Victor Lindelöf ble kjøpt inn fra Benfica for litt over 30 millioner pund. Mourinho har også valgt å se tilbake på sin tidligere klubb Chelsea. Der var Nemanja Matic en viktig brikke på midtbanen. Han fikk tilslag på budet og spilleren kom inn for 40 millioner pund. I slutten av august ble det også klart at Zlatan Ibrahimovic vender tilbake. Mourinho ønsker å bruke svenskens kvaliteter i minst en sesong til. Herr Narvesen likte å se at supersvensken er tilbake.

Tottenham fullførte fjorårets sesong som nummer 2, men har enda tilgode å kjøpe noen spillere. Situasjonen i nord London er litt spesiell denne sesongen, for de forlater White Hart Lane for å spille på Wembley Stadium i en hel sesong. Den nye storstua skal stå klar i 2018. En nøkkelspiller som har forlatt klubben er Kyle Walker. Høyrebacken valgte å takke ja til Manchester Citys tilbud. Tottenhams styreformann Daniel Levy er kjent for å holde godt på pengene, og med skyhøye priser i dagens overgangsmarked, ser det ut som om de unge fra akademiet vil få sjansen til å bevise at de er gode nok i verdens tøffeste liga. Likevel er det mye som tyder på at det kan komme inn et par nøkkelsigneringer helt på slutten av overgangsvinduet - i kjent Tottenham-stil. Det er alltid en rykteflom om potensielle signeringer i Spurs-leiren, og det kan tyde på at noe spennende kan skje også i år. Førstemann på plass ble den talentfulle colombianske midtstopperen Davinson Sanchez. Han kom fra Ajax for rundt 38.4 millioner pund. Nestemann på plass ble keeperen Paulo Gazzaniga. Han kom for en ukjent sum fra Mauricio Pocchettinos gamle klubb, Southampton. Estudiantes-forsvarer Juan Foyth er også på plass. Forsvarstalentet kommer fra Argentina og er en del av den langsiktige planleggingen. Overgangssummen er ukjent. Serge Aurier fra PSG ble kjøpt inn som erstatter for Kyle Walker. Han kom for cirka 23 millioner pund. Fernando Llorente kom også inn for å hjelpe Harry Kane i angrepet i en tøff sesong med både ligaspill og Champions Leauge. Prislappen var på rundt 12 millioner pund.

Everton må også nevnes i år. Ikke bare har den godeste Wayne Rooney flyttet hjem til gamle trakter, men de har også vært utrolig aktive i sommerens overgangsvindu. De har riktignok fått en god slant med penger etter salget av Lukaku, men de mener alvor når de henter spillere i år. Jordan Pickford er sett på som en langsiktig signering i buret til Everton. Han kostet 30 millioner pund fra Sunderland. Davy Klaassen signerte og kom fra Ajax for i overkant av 23 millioner pund. Fjorårets robuste midtstopper hos Burnley, Michael Keane har ankommet for 30 millioner pund. Sandro Ramirez er en tidligere Barcelona-spiller som gikk videre til Malaga. Han er tiltenkt en rolle i angrepet sammen med Rooney. Han kom for rundt 5 millioner pund. En tidligere kjenning blant Premier League-fansen er Cuco Martina. Dette er en spiller Koeman kjenner godt fra sin tid i Southampton. Han kom gratis. Henry Onyekuru er også en ung spiller som er hentet in fra belgiske Eupen. En annen stor overgang ble presentert i midten av august. Signeringen av Gylfi Sigurdsson ble godt mottatt av Evertons supportere. Han kom for hele 45 millioner pund fra Swansea. Om dette er nok til å spise kirsebær med de store klubbene vil vise seg...

Leicester vant jo faktisk Premier League, så man burde jo også ha en liten spalte om dem. De har blant annet forsterket med forsvarer Harry Maguire fra Hull City. Han kostet 17 millioner pund. Vicente Iborra er en rutinert midtbanespiller fra Sevilla som kom for 12 millioner pund. De har også fått inn en god backup for Kasper Schmeichel i buret med signeringen av Hull City-keeperen Eldin Jakupovic. Også storsigneringen Kelechi Iheanacho har ankommet fra Manchester City. En spiss som gjorde seg godt bemerket med fine scoringer. Kan Leicester City klare å overraske igjen?

bonus 0 kr
free spins 0
 • Casino og odds
 • Velkjent selskap
 • Godt spillutvalg
bonus 3 000 kr
free spins 0
 • Kjent selskap
 • God velkomstbonus
 • Godt spillutvalg
bonus 600 kr
free spins 0
 • God velkomstbonus
 • Bra spillutvalg
 • Flere produkter

Tipping på Premier League

Mange fotballfans har i lang tid vært ivrige oddstippere. Interessen har vært stor for Premier League. Man vinner ikke alle av sine oddsspill, men du kan sette opp en langsiktig strategi som kan utvikle seg over tid. Før en Premier League-sesong kan det være lurt å sjekke oddsen på vinnere og toppscorere. Noen ganger kan du se etter god odds slik at du kanskje ved sesongslutt kan stikke av med en ganske hyggelig oddsgevinst. Hadde du vært en av de få som faktisk hadde Leicester som vinner av Premier League 2015/2016, så hadde du stukket av med en virkelig stor gevinst på slutten av sesongen. Tipping på odds kan gi god avkastning om man er heldig. Det er ikke alltid lav odds som vinner, og det er dette som også gjør at det blir litt mer interessant å spille også. Det kan ofte være lurt å se på odds som er litt mot strømmen, og dette har nok bidratt til at mange over tid har fått noen veldig fine gevinster. Premier League har mange ganger vært uforutsigbart, men dersom du følger din egen plan, og hoder deg til systemer, er sjansene for å vinne litt større. Ett av systemene som kan brukes er spill på resultater. Dette kan være blant annet være høyoddsere som 2-2, 3-3 og 3-4. Noen ganger i løpet av en hel sesong ser man hockey-resultater som dette selv i Premier League. Det er da han kan innkassere en finfin gevinst. Har man da riktig innsatsnivå i forhold til spillene man tidligere har tapt, så kan man da gå i pluss om man får inn en slik oddskupong. Noen ganger kan det være interessant og spennende å kombinere resultater også, til en lav innsats. Multispill av ulike former kan gi stor gevinst for en liten investering. H-U-B er det man er kjent med når man spiller langoddsen, men om man for eksempel spiller hos bet365 eller ComeOn vil man se 1-x-2 som det mest vanlige. Dette er noe man blir kjent med ganske fort.

Liveodds på Premier League

I løpet av en fotballhelg er det mange kamper i Premier League man kan følge med på, og det å sjekke liveoddsen mens kampene pågår er interessant og spennende. Fotballeksperten Morten Langli kommer med fotballtips hos Unibet foran en ny runde. Der kan du plukke opp nyttig informasjon fra analysen og gjøre opp din egen mening. Langli kommer også noen ganger med enkelte tips om eventuelle livespill i kampene. Noen faktorer som blir nevnt kan gi et grunnlag for spill på liveodds. Mange oddstipppere er veldig begeistret for bet365 sin liveklient. Når man følger mye med på Premier League ser man ofte reklamer, og man kan bekrefte at dette også har gjort at man blir litt påvirket av å se Stoke-drakten med logoen flere ganger mens fotballen ruller på TV. ComeOn er også et bettingselskap som har kommet seg veldig den siste tiden. Den tidligere norske landslagsspissen John Carew er ambassadør for selskapet. Her kan man også bruke cash out mens man spiller på liveodds. Nedenfor kan du se hvordan en analyse fra Morten Langli er.

Tippekupongen og Supertoto på Premier League

Dersom du har vært fotballinteressert i en mannsalder og alltid vært fascinert av å tippe på Tippekupongen, så finnes det også et alternativ. De fleste har et forhold til tippekampen med plingene som kommer for hver scoring. Det er klart at dette er spennende og mange har opprettholdt denne tradisjonen nesten hver eneste helg. Etter hvert som folk har blitt mer oppdatert på hvordan man bruker en PC, har folk utforsket og funnet ut at det finnes flere spennende spill relatert til oddstipping. Som oddsspiller hos Unibet burde du ta en titt på Supertoto. Et spill som er veldig likt den gamle gode Tippekupongen, men kan gi en mye høyere utbetaling dersom man er alenevinner. Med årene kan du lære deg mer om odds og sannsynlighetsberegning, og på den måten kan du spille med så god fordel som overhodet mulig. Etter hvert vil du finne ut at du har større muligheter til å slå til med en storgevinst på Supertoto, så har begynt et eget system for hver runde. Det hele er basert på et tippebudsjett som han har bygget opp over tid. Hvis du klarer å prikke inn vinnerbongen som alenevinner på Supertoto kan du da spille gratis for gevinsten hver eneste uke.

Alenevinner garanti på 25 000 euro på denne Supertoto-kupongen med 14 kamper.

Den tradisjonelle Tippekupongen hos Norsk-Tipping

Spesialmarkeder på Premier League

Ettersom interessen for Premier League er såpass stor på verdensbasis tilbyr også bookmakere et stort og variert utvalg på Premier League odds. Ofte kan det være bra å se litt på utradisjonelle markeder noen ganger og bet365 har veldig mange spesialmarkeder akkurat når det gjelder Premier League. Det kan være odds på årlige priser som ”Årets spiller i Premier League” eller ”Årets unge spiller i Premier League”. Også markeder på trenere som kan bli sparket er tilgjengelig fra tid til annen. Spill på antall cornere i en kamp kan være veldig interessant, og disse spillene kan baseres litt på ballbesittelse. Lag som dominerer i stor grad, får ofte flere cornere. Målscorerodds på kampene i England er også et marked som er veldig populært hver eneste uke. Nedenfor kan du se informasjon om målscorerodds hos ComeOn.

Målscorer odds på både Adama Diomande og Zlatan Ibrahimovic hos ComeOn
bonus 3 000 kr
free spins 0
 • God velkomstbonus
 • Mobilcasino
 • Godt spillutvalg
bonus 2 000 kr
free spins 150
 • Flere produkter
 • Solid velkomstpakke
 • Spennende kampanjer

Premier League tippetips

Når det gjelder Premier League og odds har man sett mange profiler levere over tid. Mange setter sine systemer for det meste på papir, dersom man er ute etter å være en strategisk oddstipper. Dersom du kan litt ekstra i foer eksempel Excel og kan lage egne regneark som beregner ulike utfall i løpet av en sesong, så kan du ha litt ekstra moro med tipping. Basert på dette velger du dine oddsspill. Vi vil anbefale alle oddsspillere å spille med fornuftige beløp på hvert enkelt oddsspill man plasserer. Når det gjelder kamputfall så er det ikke alltid oddsen er satt korrekt, så det er en perfekt anledning enkelte ganger å prøve seg på høy odds på kamputfallet. Noen ganger kan du prøve med slike spill hos blant annet Guts. Etter lang erfaring med oddstipping, kan man ofte si om oddstipping: ”Forvent det uventede. Det skjer overraskelser nesten hver eneste uke.”