Når man er en ivrig fotballsupporter som mange i Norge er, så kommer man ikke unna spansk fotball. Mange unge har reist til Spania som ung, og fikk dermed litt mer interesse for den spanske fotballen på den måten. Med en tur til Barcelona og Camp Nou blir man imponert. Real Madrid er også hovedstadslaget veldig mange følger på TV, og med Cristiano Ronaldo og Gareth Bale i spissen er det mye spenning. Stjernegalleriet i Barcelona er ikke så mye dårligere. Angrepsrekka Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar har vært skremmende bra. De fleste fotballfanatikere liker rask pasningsfotball og fra et oddsperspektiv kan det være en fordel å ikke ha et favorittlag i Spania. Det å følge med på detaljene fra et nøytralt ståsted for å danne seg et bilde av mulige oddsspill kan være en fordel. Storlagene er som oftest store favoritter med lav odds i La Liga, så klarer man å vurdere de gangene når storlagene feiler, så ligger det mye verdi i dette. Foran sesongen 2017/2018 har en stor profil forlatt spansk fotball. Neymar gikk for ny verdensrekord til PSG for 2,1 milliarder norske kroner!

bonus 3 000 kr
free spins 0
 • Kjent selskap
 • God velkomstbonus
 • Godt spillutvalg
bonus 10 000 kr
free spins 60
 • Velkjent selskap
 • Mange produkter
 • God velkomstbonus

Tipping på La Liga

Det er alltid en diskusjon om hvilken liga som er den sterkeste i Europa, og skal man se litt på lag som avanserer og stiller opp med klassefotball i blant annet Champions League, så er det nettopp de spanske lagene som hevder seg godt. Av den grunn kan man ikke si så mye imot de som mener at spansk La Liga er den beste. Mange følger med på flere ligaer, og kan skrive under på at topplagene i alle fall leverer fotball på et høyt nivå. Likevel er det et lite spørsmålstegn til de litt svakere lagene. Dette er noe som gjenspeiler seg i antall scorede mål i forhold til for eksempel Premier League. Noe som kan være bra å ha god oversikt over er målsnittet i de respektive ligaer i Europa, og det er veldig mange som tipper ofte på antall mål i spansk fotball.

Liveodds på La Liga

I La Liga går det fort, og noen ganger er det skikkelig klikk-klakk fotball som til slutt resulterer i et mål. Når noen av de spanske lagene setter på høygiret er det viktig å være på alerten med sine livespill. Din strategi kan noen ganger da være å spille på neste mål, neste målscorer eller antall mål i kampen. Mens kampene pågår kan det enkelte ganger være meget god odds. I et tilfelle hvor for eksempel laget ligger under med 2-0, så kan det enkelte ganger være interessant å spille på resultatet 2-2 eller 2-3.

Tippekupongen og Supertoto på La Liga

Lørdagskupongen hos Norsk Tipping inneholder som regel ikke kamper fra La Liga, men dersom man spiller på Søndagskupongen eller Midtukekupongen kan ha kamper fra Spania. Hos Unibet har man Supertoto med kuponger med et ulikt antall kamper på alt fra 8 til 14 kamper. Det som er det fine med Unibets Supertoto er at man har en alenevinner garanti som i enkelte tilfeller kan inneholde en stor premiepott. Det avhenger litt av hvilken Supertoto-kupong, men denne summen vil alltid vises når man fyller inn en fersk kupong. Dersom du var heldig med noen tippekuponger i gamledager, men kanskje senere blitt litt mer hekta på data, vil du nok foretrekke å fylle inn kupongen hos Unibet istedenfor. Dette kan gi deg en alenevinner-gevinst som vil kunne bidra at du har spillmidler hver eneste uke framover. Det er viktig at du allid har kontroll på dine innsatser, for dette gjør at interessen for oddsspill blir enda mer morsomt med årene. Det å tippe på odds for moro skyld er en positiv hobby, og målet bør være å kunne vinne litt over tid. Noen heldige omganger med delvis dyktighet og flaks kan gjøre at du kan kjøpe deg noen nyttige ting som som kan forbedre din hverdagssituasjon. Dette er noe som har med trivsel å gjøre, og da blir også oddsspillingen en avslappende hobby, vel vitende at man egentlig ikke taper penger selv om han ikke skulle få inn sine spill. De fleste har en god underholdningsglede av tipping, og dette vil også bidra til at du får forbedret dine geografikunnskaper, fordi hver gang du leser bakgrunnsinformajon om hvert enkelt lag vil du få vite noe om det geografiske relatert til lagene du tipper på.

Spesialmarkeder på La Liga

Interessen for La Liga er generelt ganske stor også blant nordmenn, og dekningen som nå er på norske TV-kanaler har bidratt til dette. Spania-ekspert Petter Veland har god oversikt over spansk fotball, og dette er nyttig informasjon du som oddsspiller kan benytte deg av når du setter dine oddsspill. Her kan du innhente ganske mye informasjon om enkeltspillere, men statistikken kan du prøve å ha god kontroll på selv. Informasjon om dette har du flere nettsider som du kan bruke for å samle sammen et korrekt bilde av faktiske hendelser i kampene. Denne informasjonen kan du bruke på utvalgte spesialmarkeder som det finnes odds på hos for eksempel bet365. Noen ganger kan det være interessant med markder som går på gule og røde kort. Med en basisanalyse på den aktuelle spilleren i kombinasjon med statistikk danner du deg et bilde på mulige oddsspill.

La Liga odds på ulike markeder hos Betsafe

 

bonus 10 000 kr
free spins 0
 • Zlatan's nettcasino
 • God velkomstbonus
 • Flere kampanjer
bonus 3 000 kr
free spins 200
 • Velkjent selskap
 • Bra velkomstbonus
 • Mange tilbud
bonus 2 000 kr
free spins 150
 • Flere produkter
 • Solid velkomstpakke
 • Spennende kampanjer

La Liga tippetips

I La Liga ser mange oddstippere litt mer på detaljer, og ofte er det ikke utfallet i selve kampen som er deres hovedfokus. Her fokuseres det heller mer på antall mål som scores eller eventuelt et sluttresultat. Mange fotballfans har ved en årrekke erfart hvordan forventede kamputfall kan gå imot til tross for at oddsen er lav, og derfor er det lite verdi i å tippe på veldig lav odds på favorittene. Noen ganger kan det lønne seg å velge heller å kjøre en mer langsiktig strategi som går på litt utradisjonelle, men vanlige utfall. En annen ting kan være mål mot slutten av kampene. Dette er noe man ser veldig ofte i La Liga. Spesielt når topplagene er lnvolvert. Med trøtte bein på slutten av kampene er det fort gjort at Messi, Ronaldo eller Griezmann smetter forbi og scorer på overtid.