Sjekk La Liga odds hos Unibet

La Liga odds

Når man er en ivrig fotballsupporter som herr Narvesen kommer man ikke unna spansk fotball. Som ungdom var han så heldig at han fikk med seg flere turer til Spania og fikk dermed litt mer interesse for den spanske fotballen. Han hadde blant annet turer til Barcelona og Valencia, men har enda til gode å besøke den spanske hovedstaden. Real Madrid også et lag han liker å se på TV, og med Cristiano Ronaldo og Gareth Bale i spissen er det mye spenning. Stjernegalleriet i Barcelona er ikke så mye dårligere. Angrepsrekka Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar har vært skremmende bra. Herr Narvesen liker rask pasningsfotball og fra et oddsperspektiv har han ingen favorittlag i Spania. Han følger heller med på detaljene for å danne seg et bilde av mulige oddsspill han kan vurdere mens han følger med på kampene i La Liga. Foran sesongen 2017/2018 har en stor profil forlatt spansk fotball. Neymar gikk for ny verdensrekord til PSG for 2,1 milliarder norske kroner!


Unibet 500 kr bonus

Cherry Casino 6 000 kr bonus
100 free spins

Betsafe 10 000 kr bonus
60 free spins

Tipping på La Liga

Det er alltid en diskusjon om hvilken liga som er den sterkeste i Europa, og skal man se litt på lag som avanserer og stiller opp med klassefotball i blant annet Champions League, så er det nettopp de spanske lagene som hevder seg godt. Av den grunn kan man ikke si så mye imot de som mener at spansk La Liga er den beste. Herr Narvesen følger med på flere ligaer, og kan skrive under på at topplagene i alle fall leverer fotball på et høyt nivå. Likevel er det et lite spørsmålstegn til de litt svakere lagene, mener han. Dette er noe som gjenspeiler seg i antall scorede mål i forhold til for eksempel Premier League. Noe herr Narvesen har god oversikt over er målsnittet i de respektive ligaer i Europa, og han tipper veldig ofte på antall mål i spansk fotball.

Liveodds på La Liga

I La Liga går det fort, og noen ganger er det skikkelig klikk-klakk fotball som til slutt resulterer i et mål. Når noen av de spanske lagene setter på høygiret er herr Narvesen på alerten med sine livespill. Hans strategi er noen ganger da å spille på neste mål, neste målscorer eller antall mål i kampen. Mens kampene pågår kan det enkelte ganger være meget god odds. I et tilfelle hvor for eksempel laget ligger under med 2-0, så kan det enkelte ganger være interessant å spille på resultatet 2-2 eller 2-3.

Tippekupongen og Supertoto på La Liga

Lørdagskupongen hos Norsk-Tipping inneholder som regel ikke kamper fra La Lga, men dersom man spiller på Søndagskupongen eller Midtukekupongen kan ha kamper fra Spania. Hos Unibet har man Supertoto med kuponger med et ulikt antall kamper på alt fra 8 til 14 kamper. Det som er det fine med Unibets Supertoto er at man har en alenevinner garanti som i enkelte tilfeller kan inneholde en stor premiepott. Det avhenger litt av hvilken Supertoto-kupong, men denne summen vil alltid vises når man fyller inn en fersk kupong. Herr Narvesen var heldig med noen tippekuponger i gamledager, men han har senere blitt litt mer hekta på data og foretrekker nå for tiden å fylle inn kupongen hos Unibet. Dette har gitt han en alenevinner-gevinst som har bidratt til at han har spillmidler hver uke. Han har alltid kontroll på sine innsatser, og dette har gjort at interessen for oddsspill også har blitt mer morsomt med årene. Han har alltid tippet på odds for moro skyld, men målet har jo alltid vært å kunne vinne litt over tid. Noen heldige omganger med delvis dyktighet og flaks har gjort at han har kunnet kjøpt seg noen nyttige ting som som forbedrer hans hverdagssituasjon. Dette er noe som har med trivsel å gjøre, og nå er oddsspillingen en avslappende hobby for han, vel vitende at han egentlig ikke taper penger selv om han ikke skulle få inn sine spill. Herr Narvesen har alltid hatt stor underholdningsglede av tipping. Dette har også forbedret hans geografikunnskaper, fordi han leser bakgrunnsinformajon om hvert enkelt lag han tipper på.

Spesialmarkeder på La Liga

Interessen for La Liga er generelt ganske stor også blant nordmenn, og dekningen som nå er på norske TV-kanaler har bidratt til dette. Spania-ekspert Petter Veland har god oversikt over spansk fotball, og dette er nyttig informasjon herr Narvesen benytter seg av når han setter sine spill. Her innhenter han ganske mye informasjon om enkeltspillere, men statistikken har han god kontroll på selv. Informasjon om dette har han flere nettsider han bruker for å samle sammen et korrekt bilde av faktiske hendelser i kampene. Denne informasjonen bruker han på utvalgte spesialmarkeder som det finnes odds på hos for eksempel bet365. Noen ganger liker han markder som går på gule og røde kort. Med en basisanalyse på den aktuelle spilleren i kombinasjon med statistikk danner han seg et bilde på mulige oddsspill.

La Liga odds på ulike markeder hos Betsafe

 


Bethard 2 000 kr bonus
25 free spins

Betsson 3 000 kr bonus 200 free spins

Redbet 2 000 kr bonus
150 free spins

Herr Narvesens tippetips

I La Liga ser herr Narvesen litt mer på detaljer, og ofte er det ikke utfallet i selve kampen som er hans hovedfokus. Han fokuserer heller mer på antall mål som scores eller eventuelt et sluttresultat. Narvesen har ved en årrekke erfart hvordan forventede kamputfall kan gå imot til tross for at oddsen er lav, og han synes derfor det er lite verdi i å tippe på veldig lav odds på favorittene. Han velger heller å kjøre en mer langsiktig strategi som går på litt utradisjonelle, men vanlige utfall. En annen ting kan være mål mot slutten av kampene. Dette er noe man ser veldig ofte i La Liga. Spesielt når topplagene er lnvolvert. Med trøtte bein på slutten av kampene er det fort gjort at Messi, Ronaldo eller Griezmann smetter forbi og scorer på overtid.SpillBoden.com | Game Lounge Ltd | Kontakt