bet365 har massevis av odds på Allsvenskan

Allsvenskan odds

Allsvenskan har fått flere nordmenn de siste sesongene, og dette er en trend som har endret seg litt. Før så var det helt klart flere svensker som spilte i den norske Tippeligaen, men nå har det blitt litt omvendt. Herr Narvesen har bodd ganske nære svenskegrensa, så har alltid hatt et lite øye med hva som i vårt naboland. Ettersom han også har god oversikt over spillere som spiller i Norge, så har han en del kunnskap om de norske importene som nå spiller i Sverige. Den norske duoen Jo-Inge Berget og Magnus Wolff Eikrem har begge bidratt på sin måte til at Malmö FF. Andreas Vindheim har også fått noen kamper. IFK Göteborg har den tidligere Celtic og Wigan-stopperen Thomas Rogne på laget sitt. En spiller som har fått gode skussmål fra treneren Jörgen Lennartsson. Dette er for øyeblikket de meste toneangivende norske spillerne i Sverige. Haitam Allesami dro til Palermo.


bet365 1 000 kr bonus

Unibet 500 kr bonus

Cherry Casino 6 000 kr bonus
100 free spins

Tipping på Allsvenskan

Allsvenskan spilles nesten samtidig som fotballen i Norge, så herr Narvesen liker å følge med på kamper fra Sverige paralellt med den norske. Det betyr at han noen ganger velger å komponere en egen oddskupong som har en miks av både kamper fra Allsvenskan og Tippeligaen. Det hender at han også velger en kamp fra Superettan eller OBOS-ligaen også. Normalt har han ikke flere enn 5 kamper på kupongen, men dersom han bruker systemspill hos Unibet hender det at han slår til med 10 kamper med flere dobler og tripler. Dette er en litt artig variant å spille på odds, synes han.

Tippekupongen og Supertoto på Allsvenskan

I løpet av en uke med massevis av kamper, er det noen ganger at kamper fra Allsvenskan dukker opp på Supertoto-kupongen. Da er herr Narvesen klar med statistikken og setter sine kryss på kampene. Som regel bruker han et enkelt tippesystem, men på Supertoto hos Unibet er det også mulig å kjøpe et tilleggsprogram der man kan sette opp avanserte tippesystemer. Dette programmet kalles for Copema og kan kjøpes via nettsiden til Unibet. Her vil du også finne mer detaljert informasjon om hvordan man kan lage sine egenkomponerte systemer. Herr Narvesen er generelt en tilhenger av enkle løsninger på det meste, men er åpen til teknologiske fremskritt som gjør ting enkelt. Det er et faktum med dette systemet. Derfor vil han anbefale den yngre garde å se litt nærmere på dette.

Liveodds på Allsvenskan

Det er også mulig å tippe på liveodds mens man følger med på kamper fra Allsvenskan, og de fleste som tilbyr odds har et godt utvalg av markeder på Allsvenskan. Herr Narvesen holder alltid en liten utkikk på odds som tilbys på blant annet over og under antall mål. Han varierer litt med strategiene, men alt er nøye vurdert før han bestemmer seg for innsats. Han varierer litt mellom spillselkapene. Redbet, ComeOn, bet365 og Betsafe benyttes ofte. Herr Narvesen har også fått med seg at både LeoVegas og Mr Green har fått en helt ny sportsbook. Han har åpnet konto hoa begge for å få oddsbonusen og hovedsakelig spille på liveodds.

Spesialmarkeder på Allsvenskan

I svensk toppfotball er det ofte mye fokus på enkeltspillere i forbindelse med oddssettingen. Noe av grunnen til dette har også med at mange av spillselskapene som tilbyr odds, er svenske. Da er det ganske naturlig at nettopp den svenske Allsvenskan og spillerne som spiller der får prioritet. Herr Narvesen kjenner til noen lokale talenter som han leter etter spesialodds på. Det er litt uvanlige oddsspill han ser etter enkelte ganger. Han har i flere år ført verdifull statistikk på detaljer som de fleste ikke anser som viktige. Han klarte blant annet å prikke inn et sesongspill der han hadde satset noen kroner på Norrköping som vinner av Allsvenskan i fjor. Dette var noe de fleste ikke hadde trodd kunne skje.

Unibet Allsvenskan spesialodds på målscorere

LeoVegas 40 000 kr bonus
220 free spins

Mr Green 1 000 kr bonus
200 free spins

ComeOn 400 kr bonus
400% bonus

Herr Narvesens tippetips

I Allsvenskan pleier herr Narvesen som regel å se på små detaljene. Dette går på spillerprofiler og deres spillestil. Ettersom bettingselskaper tilbyr mange markeder på enkeltspillere, kan man plukke ut interessante spill som går på gule og røde kort, om spilleren scorer mål eller hattrick. Om målet kommer innenfor eller utenfor 16-meteren eller om den bestemte spilleren scorer på straffespark. Herr Narvesen sjekker også kampoddsen på kampene i Sverige, men her er det som regel statistikk og startoppstilling som avgjør hvilket oddsspill som blir satt. Det hender at herr Narvesen tar en tur over svenskegrensa for å se på en kamp, og da tar han med seg mobiltelefonen og logger vie en egen liveodds app. Da får han tilgang til informasjon umiddelbart fra tilskuerplass og vurderer sine oddsspill på liveodds.SpillBoden.com | Game Lounge Ltd | Kontakt