Twitter og Meta-permitterte på vei til Bet365

Av Espen
Publisert 18/11/2022
Bet365 sikter på å samle opp permiterte ansatte fra meta og twitter

Twitter og Meta har de siste ukene lagd store bølger med store oppsigelsestall. Bet365 ønsker nå disse personene velkomne inn i varmen.

200 roller er under rekruteringsradaren til bet365 og de har oppmuntret personer fra tidligere nevnte steder å utforske mulighetene der. For noen uker siden fikk Bet365 tildelt prisen for beste Sports Mobile Product under EGR Operator Awards 2022 i London. Dette tyder på at iGaming-operatøren satser stort.

Arbeidsstyrken nærmest halvert

Bet365 ble grunnlagt i 2000 av Denise Coats, bedriften er fortsatt familieeid den dag idag. Det er nå planer hos giganten å utvide operasjonen rundt IT-tjenester, testing programvareutvikling, infrastruktur og cloud-teknologi.

Store kjente selskaper som Meta, Twitter og Coinbase har hatt store bennaningskutt den seneste tiden. Meta kuttet nærmest 11 000 ansatte, en reduksjon på hele 13%.

Som de fleste av oss kanskje har fått med oss så kjøpte Elon Musk Twitter. Dette førte med seg at halvparten av beredskapen ble permittert. Tidligere i år fikk også 10% av Tesla sine ansatte sparken.

Coinbase, en krypto exchange-platform har også drevet med nedkutt. Hele 1 100 person mistet jobben – dette tilsvarer 18% av alle ansatte.

Kilde: EGR Global