Relax Gaming har lansert en flunkende ny funksjon – Dream Drop Jackpots

Av Espen
Publisert 07/10/2022
Relax Gaming Dream Drop jackpot

Siden Relax Gaming startet i 2010 har de jobbet hardt med å være en ledende aktør i casino-verdenen. De har levert spilleautomater, bingo og poker av høyeste klasse fra dag 1, men må har de også tatt dette et steg lenger.

Spillutvikleren som har hjulpet andre utviklere lansere sine spill har nå valgt å slå på stortromma med en ny funksjon – Dream Drop Jackpots!

Dream Drop kommer med 5 Jackpotter

Relax Gaming har kommet med en Jackpot versjon de kaller Dream Drop. Denne kommer med 5 nivåer som betaler ut mer og mer jo høyere nivå spilleren havner på. Dream Drop er basert på Relax Apex™-plattformen.

Som nevnt er Dream Drop basert på 5 nivåer. Disse nivåene heter Rapid, Midi, Maxi, Major og Mega, og hvert nivå fører til garantert gevinst.

Etter hver andre gevinst går nivået opp og maksgevinsten øker med €500 000 hver gang nivået går opp. Maksgrensen på Mega Jackpot er hele €10 000 000 og du kan vinne jackpots på enkeltspinn. Dream Drop er tilgjengelig på mange markeder verden over.

Temple Tumble 2 Dream Drop – Første spill ut med Dream Drop

Det første spillet ut som kan skryte av å vise frem den nye Dream Drop Jackpot-funksjonen er Relax Gaming sitt helt egne spill Temple Tumble 2 Dream Drop. Dette spillet er oppfølgeren til den populære spilleautomaten Temple Tumble. Flere spill kommer til å lansere med denne funksjonen ettersom tiden går.

Flere spill med Dream Drop er på vei

Funksjonen Dream Drop vil komme til flere spilleautomater i fremtiden, det er ikke kun Temple Tuble 2 Dream Drop som får spesiell behandling.

Relax Gaming har planer om å bruke denne funksjonen på et bredt utvalg av spilleautomatene de har planlagt for 2023, så her gjelder det å følge med!

Lær mer om Dream Drop jackpots