Push Gaming sikrer seg ISO/IEC 27001-sertifisering

Av Eivind
Publisert 05/04/2023

Nylig har spillutvikleren Push Gaming gjennomgått intens testing av systemer og fått offisiell godkjenning med de høyeste kvalitetsstandardene innen forretningsdrift. Det resulterte i at de har blitt tildelt en ISO/IEC 27001-sertifisering for sine styringssystemer for informasjonssikkerhet.

ISO/IEC 27001-sertifisering er anerkjent internasjonalt

ISO/IEC 27001 er internasjonalt anerkjent og hjelper organisasjoner med å administrere og beskytte informasjonsmidlene sine slik at de forblir trygge. Med Push Gamings ekspandering til nye markeder over hele verden, er dette en viktig faktor for å gå live i mange regulerte jurisdiksjoner.

  • Push Gaming med internasjonal ISO/IEC 27001-sertifisering.
  • Omfattende kontroll av systemer.
  • Push Gaming bygger opp tillit.

Sertifiseringen er en stor prosess

Push Gamings interne prosesser blir testet i en slik sertifisering. Det er strenge vurderingskriterier som legges til grunn, og mer enn 100 kontroller og klausuler kreves over en periode på ni måneder.

Push Gamings toppledelse samt alle operasjoner og kontroller er nå fullstendig i samsvar med databeskyttelsespraksis og prosedyrer fastsatt av International Organization for Standardization og International Electrotechnical Commission.

Studioet er nå i stand til å forsikre sine partnere om at deres sensitive data får det passende strenge, trygge miljøet som kreves i casinospillene.

Det er med på å bygge opp tillit

Push Gaming er en spillutvikler som kan vise til en lang rekke med spilleautomater av høy kvalitet. Det begynte med spilltitler som WIld Wheel og Dragon Sisters. Senere lanserte de populære spilleautomater som Wild Swarm, Fat Rabbit, Viking Clash, Tiki Tumble, Jammin’ Jars og flere andre.

Fiona Hickey, direktør for New Business and Markets hos Push Gaming, sier følgende: “Denne prisen er et stort løft for vår fortsatte ekspansjon som et selskap og sier noe til våre partnere om måten vi driver forretning på.”

“Det er svært viktig at våre standarder er så høye som mulig over hele linja, noe som gjør at vi kan fortsette å betjene et økende antall operatører og spillere med den største selvtillit.”

Kilde: Push Gaming

Siste nyheter