Kindred Group børs i orkan

Av Espen
Publisert 11/10/2022
Kindred Group Børs i Berg-og-dalbane

September var en måned Kindred Group neppe vil glemme med det første. Den svenske Gruppen som ligger bak blant annet Unibet gikk på en liten smell grunnet reguleringsproblemer i Norge.

Ny sportsbook-teknologi og retur til Nederland

Takket være en ny egenlagd sportsbook-teknologi og et oppsving lå aksjekursen på 86,64 SEK den 1.september. Dette førte til en aksjestengning på 96,96 SEK den 16. September.

Administrerende direktør i Kindred Group, Henrik Tjärnström bekreftet at operatøren var på god vei til å sikre seg en markedsandel på 15%% i Nederland innen slutten av 2022. I tillegg vil deres sportsbook-teknologi lanseres i løpet av 2023.

Nedgang grunnet regulatoriske problemer i Norge

Kindred Group sin pågående juridiske kamp om driften i Norge endte i en korreks i slutten av måneden.

Lotteritilsynet i Norge gav Trannel, Kindreds datterselskap en dagsmulkt på €116 676 for å fortsette virksomheten i Norge. De mener at Trannel ikke har lisens til å tilby sine tjenester i Norge og Kindred Group er fundamentalt uenig i avgjørelsen, noe som gjør at de vil fortsette å annke gjennom domstolene.

Kindred Group sine aksjer falt dramatisk etter Lotteritilsynets kunngjøring da dette virkelig satt en støkk i markedet. Dette førte med et lavt punk den måneden på 83,08 SEK, og at månedens aksjer endte på 83,78 SEK den 30. september 2022.

Kilde: