Kindred Group forblir i Norge etter botstopp fra Lotteritilsynet

Av Espen
Publisert 05/01/2023
Kindred Group forblir i Norge etter botstopp fra Lotteritilsynet

Det Stockholm-baserte selskapet sikrer seg seier etter at de endret sin markedsføring til engelsk og unnviker derfor bøter.

Vi skrev i september om at Kindred Group sto i fare for å bli bøtelagt 1,2 millioner kr hvis datterselskapet Trannel ikke trakk seg ut fra det norske markedet.

Lotteritilsynet fornøyd med endringene til Kindred Group

Norges lotteritilsyn tok en skarp u-sving igjen siden de bestemte seg for å stoppe bøtene mot Kindred Group.

Denne pågående historien har nå sett at Lotteritilsynet ikke lenger synes Kindred sine handlinger på markedet står i strid med lovverket. Dette etter en rekke endringer fra Kindred sin side.

Den originale slåsskampen startet i 2019 da Lotteritilsynet mente at Kindred Group siktet seg inn på norske spillere ved å tilby sine tjenester på det norskspråklige markedet.

Dette har nå endret seg siden Kindred Group gjorde om språket på sine tjenester fra norsk til engelsk. Dette gjelder også får markedsføringsmaterialet til Kindred Group.

Kindred Group behøver ikke betale flere bøter

Lotteritilsynet har stoppet bøtene og i tillegg til dette steppet den norske staten inn for å forsvare Kindred Group sin aktivitet. De sa at handlingene til Kindred Group i Norge var innenfor lovverkets grenser og at norske kunder hadde full rett til å bruke deres tjenester.

Kilde: EGR Global

Siste nyheter

Dine casinoer vil bli slettet

Er du sikker?