Greentube kjøper teknologiselskapet Ineor

Av Eivind
Publisert 01/02/2023

Spillutvikleren Greentube har lenge hatt et godt samarbeid med teknologiselskapet Ineor. Greentube eies av østerrikske Novomatic, som leverer en rekke kvalitetsspill til casinobransjen.

Ineor er en slovensk programvarespesialist som først og fremst fokuserer på utvikling av spillprogramvare. Selskapet har vært så toneangivende at Greentube nå har valgt å kjøpe aksjer i firmaet.

  • Greentube med oppkjøp av teknologiselskapet Ineor
  • 80% av selskapets aksjer eies nå av Greentube
  • Store planer med flere samarbeidspartnere

Et godt samarbeid var nøkkelen

Wien-baserte Greentube har hatt et tett samarbeid med Ineor i over 10 år, og dette var hovedgrunnen til at de valgte å kjøpe 80% av Ineors aksjer.

Dette oppkjøpet vil hjelpe spillutvikleren med å integrere Ineors programvareegenskaper og ressurser for Greentube på global basis.

Greentube har store planer

Greentube har også fullført andre oppkjøp i det siste. De har skaffet seg en majoritetsandel i Alteate og San Francisco-baserte Present Creative i oktober i fjor. De har også fått på plass en avtale med det USA-baserte spillstudioet Flamingocatz i desember 2022.

Finansdirektør i Greentube, Michael Bauer, kommenterer oppkjøpet slik: “Dette oppkjøpet er fantastisk ettersom vi fortsetter å styrke vår teknologiplattform i det som vil bli et veldig stort år for oss strategisk.

Ineor har vært en høyt verdsatt partner i en årrekke, og det er flott å kunne utnytte ressursene internt.

Etter å nylig ha lansert Greentube Mynt (Greentubes nye teknologi) i tillegg til å ha gjort andre viktige grep, er vi godt posisjonert for å akselerere veksten vår gjennom 2023 på tvers av regulerte markeder over hele verden.”

Ineors grunnlegger, Dejan Spasovski, er også fornøyd. “I over et tiår har Ineor regelmessig levert Greentubes og Novomatics nøkkelstrategiske løsninger, og bidratt til vårt forbilledlige partnerskap og til å nå denne viktige milepælen nådd for oss alle”, uttaler han.

Kilde: EGR Global

Siste nyheter