Enda en Dream Drop jackpot-vinner på kort tid

Av Andrea
Publisert 15/05/2023

Den åttende vinneren kan danse av glede etter å ha vunnet Dream Drop-jackpotten på spilleautomaten 5K Gold Mine med rekordlav innsats

En heldig spiller har nylig vunnet den åttende Dream Drop-jackpotten på mindre enn ett år etter at Relax Gaming lanserte spillet. Jackpotgevinsten ble vunnet på spilleautomaten 5K Gold Mine Dream Drop hos Casumo.

  • Spiller vant €2,3 millioner 
  • Jackpotgevinsten kom etter en ekstremt lav innsats
  •  Har nådd 8 millionærer med Dream Drop Jackpots på mindre enn ett år

Vant over 26 millioner kroner

Spillet Dream Drop Jackpots ble lansert av Relax Gaming i fjor, og det har vært en revolusjon siden da. Mega Jackpot på spilleautomaten 5K Gold Mine Dream Drop kunne ha stoppet på enten Rapid, Midi, Maxi, Major eller Mega Jackpot, og den heldige vinneren landet på Mega Jackpot. Gevinsten er på utrolige €2,3 millioner, tilsvarende rundt 26,5 millioner kroner.

Det mest imponerende med denne jackpotgevinsten er at innsatsen var på kun €0,60. Det viser at du ikke trenger å satse mye for å vinne stort på Dream Drop Jackpots.

– Vi nærmer oss med stormskritt ettårsjubileum for Dream Drop Jackpot, og jeg kunne ærlig talt ikke tenke meg en bedre måte å feire det på enn å se noen andre vinne en av våre fantastiske Mega Jackpots, uttaler Simon Hammon, administrerende direktør i Relax Gaming.

Casumo, som var vert for den heldige spilleren, uttrykte sin begeistring over den enorme gevinsten. De har også kommentert at de har hatt flere jackpotgevinster de siste månedene, og at Dream Drop Jackpots har vært en stor suksess blant deres spillere.

Revolusjonerende suksess med toppgevinster

Relax Gamings SilverBullet-partner 4ThePlayer står bak den nye spilleautomaten 5K Gold Mine Dream Drop som har vist seg å være en suksess med jackpotgevinster på toppnivå. En representant for 4ThePlayer uttalte at å tildele åtte jackpotter i toppklassen på mindre enn tolv måneder er en imponerende prestasjon. “Det er rettferdig å si at Dream Drop Jackpots virkelig har vært revolusjonerende, og dessuten er dette bare begynnelsen”, la de til.

Holder identiteten skjult 

Spilleren som vant den siste jackpotgevinsten på Dream Drop Jackpots har foreløpig valgt å holde sin identitet skjult. Men gevinsten har fått mange andre spillere til å prøve lykken på dette spennende spillet som har gjort flere spillere til millionærer på kort tid. Med den stadig voksende populariteten til Dream Drop Jackpots, kan det godt hende at flere jackpotgevinster vil komme i nær fremtid.

Siste nyheter