Thrills lodder ut 5000 free spins på Fairy Gate

Thrills feirer lanseringen av Fairy Gate!

Den nye spilleautomaten Fairy Gate av Quickspin lanseres i dag og burde være tilgjengelig hos de fleste Quickspin-casinoene en gang ut på ettermiddagen. Vi har allerede gitt det et forsøk og deler opplevelsen vår med deg i vår omtale.


Thrills

|


Fairy Gate free spins

Før vi forteller mer om bonusfunksjonene inne i selve spillet, skal du vite at Thrills ønsker det velkommen gjennom å dele ut 5000 free spins. Alt du trenger å gjøre er å spille på dine favorittspill hos Thrills mellom 11. og 17. september. Hver €10 du omsetter via dataen gir deg ett lodd, men vi anbefaler at du tar frem mobilen for det gir deg to. Jo flere lodd, desto større er sjansene for at du håver inn førstepremien som er 100 free spins på Fairy Gate.

OBS: Glem ikke å melde deg på før du begynner å spille!

Fairy Gate bonus og spesialfunksjoner

Inne i selve spillet er det møtet med feene du kan glede deg til som mest. For når de kommer i en større gruppe kan det fort bli ekstra spennende. Du skjønner det at porten til feenes verden åpnes på tilfeldige spillerunder. Bak ligger det to ekstra hjul som bare inneholder feer i bobler. Hver boble kan inneholde opptil fem av disse magiske skapningene og når de stopper på skjermen flyr de ut og legger igjen hvert sitt wildsymbol. Forestill deg nå at ekstrahjulene stopper og det ligger flere bobler der!

Spilleautomaten har også fått et free spins-spill som aktiveres gjennom å samle tre eller flere bonussymboler. Du får 10 gratisrunder om gangen og i løpet av bonusrunden er porten alltid åpen!

Fairy Gate respinn med porten åpen

Thrills velkomstbonus

Velkomstpakken til Thrills inneholder hele 16 000 kr i bonuser og 20 super spins. Super spins er som vanlige free spins – bare verdt 10x mer! Bonuspengene fordeles på dine fire første innskudd, og du trenger bare gjøre ditt første for å få super spinsene.

På 1. innskudd får du en 200% bonus opptil 2000 kr og 20 Super Spins på Starburst (5 om dagen i 4 dager)

På 2. innskudd får du en 50% bonus opptil 6000 kr

På 3. innskudd får du en 50% bonus opptil 6000 kr

På 4. innskudd får du en 100% bonus opptil 2000 kr

Eksisterende Thrills-spillere er godt kjent med at free spins-bonusene til Thrills kommer uten omsetningskrav. Men gevinstene du vinner med super spinsene i din velkomstpakke må omsettes 20 ganger før uttak. Lykke til!


Thrills

|Spillboden.comSpillBoden.com | Game Lounge Ltd | Kontakt | Spill ansvarlig - Hjelpelinjen.no