Nytt spill + 100 + 100 freespins

Nytt spill + 100 + 100 freespins

Denne mandagen er ikke bare starten på en ny uke. Det er også dagen Fairytale Legends: Red Riding Hood blir tilgjengelig på markedet. Den nye NetEnt-automaten er fullspekket, og da mener vi FULLSPEKKET med godsaker som du kan plukke med deg på veien til bestemors hus!

Norskelodd er naturligvis med på feiringen av det nye spillet, og gir deg en mulighet til å hente opptil 100 freespins. Alt du trenger å gjøre er å ta følge med Rødhette og passe på at hun ikke blir fanget opp av ulven på veien. Alle som deltar får dessuten muligheten til å vinne 100 freespins til i en separat loddtrekning.

Slik henter du 100 freespins

  • Spill for 250 kr på Red Riding Hood og få 10 freespins på Wild Wild West.
  • Spill for ytterligere 250 kr (totalt 500 kr) på Red Riding Hood og få 15 freespins på Wild Wild West.
  • Spill for ytterligere 500 kr (totalt 1000 kr) på Red Riding Hood og få 25 freespins på Joker Pro.
  • ​Spill for ytterligere 1000 kr (totalt 2000 kr) på Red Riding Hood og få 50 freespins på Wild Wild West, Lights og Joker Pro.

Slik vinner du 100 til

Alt du trenger å gjøre for å bli med i trekningen der du kan vinne 100 freespins til, er én runde med en innsats på minst 10 kr på Fairytale Legends: Red Riding Hood. Jo flere lodd, desto større blir sjansene for at du blir én av de 10 som vinner hver sin bunke med 100 freespins på det nye NetEnt-spillet. Husk at innsatsen(e) må plasseres innenfor kampanjeperioden som er mandag 24. oktober til mandag 31. oktober 2016.

Kort om det nye spillet

Noen ganger er det enkle ofte det beste. Denne gang tar NetEnt oss med på et mektig eventyr full av overraskelser. En spillanmeldelse kommer litt senere, men før det kan vi fortelle deg at spilleautomaten byr på følgende snadder:

Sticky wilds: 2 eller flere wilds aktiverer sticky wilds. Det betyr at wildsymbolene du har fått fryses på plass mens resten av symbolene spinnes inn på nytt i et gratis re-spinn.

3 tilfeldige bonusfunksjoner: Disse funksjonene kan dukke opp når som helst - så lenge du befinner deg i hovedspillet. Du kan få Fairy Magic Spin, Fairy Surprise eller en Fairy Wild Spin.

Bonusspill: Tre bonussymboler aktiverer et bonusspill hvor du må velge mellom tre kister. Kistene gjemmer en pengegevinst, freespins eller bonusen "Beware of the Wolf".

Pengegevinst: Gevinstbeløpet er innsatsen din ganget med 15.

Freespins: Du starter med 10 freespins, men vil få 2 ekstra for hver kiste du får i løpet av bonusrunden.

Beware of the Wolf: Et brettspill-liknende bonusspill. Du får klikke på en teller som bestemmer hvor mange plasser lille Rødhette får bevege seg. Brettet består av fem bonustyper: pengegevinst, dobbelt opp, en pil, jackpotgevinst og en exit/collect.

Høres det ikke spennende ut? Mer info får du i vår spillomtale som kommer senere. Klarer du ikke vente? Gå til Norskelodd og samle freespins mens du oppdager alt denne nyheten har å by på! Lykke tilSpillboden.com

SpillBoden.com | Game Lounge Ltd | Kontakt | Spill ansvarlig - Hjelpelinjen.no