Denne kampanjen er avsluttet

Har du en konto hos NorgesAutomaten fra før, er det bare å pelle seg dit og sette fart på fotballhjulet. For det er et lykkehjul fylt med gratisspinn og bonuser, pluss en hjemmekinopakke verdt ca. 30 000 kr. Det koster ingenting å delta, men for å kunne beholde det du vinner må du ha gjort minst ett innskudd etter at kontoen ble åpnet.Slik deltar du

Både nye og gamle spillere kan plukke premier fra NorgesAutomatens fotballhjul. Men for å beholde premiene du vinner må du ha gjort minst ett innskudd etter at du åpnet kontoen din. Hvis du ikke har gjort innskudd hos NorgesAutomaten tidligere, må du huske å gjøre det før du spinner fotballhjulet første gang.

Du kan spinne hjulet én gang om dagen i perioden 19. april til 2. mai kl. 23:59 norsk tid.

Premiene

Fotballhjulet er som sagt fylt med gratisspinn og bonuspenger. Bonuspengene må omsettes 40 ganger før uttak, mens gevinstene fra gratisspinn må omsettes 20 ganger før uttak.

Hjemmekinopakkene

Hver kampanjeuke deler NorgesAutomaten ut to fantastiske hjemmekinopakker. Uke 1 starter 19. april og slutter 25. april, mens uke 2 starter 26. april og slutter 2. mai.

1 hjemmekinopakke er verdt ca. 30 000 kr og inneholder følgende goder:

 • BENQ Pro Cinema-prosjektor 
  • THX-sertifisering som garanterer den beste kinoopplevelsen
  • 709 HDTV Standard er anbefalt for de beste kinofargene
  • Ultrahøy kontrastytelse
 • Surround-anlegg av typen ONKYO HT-S5805 
  • Dolby Atmos®-lyd 
  • 100 W/Ch A/V-mottaker

NorgesAutomatens velkomstpakke

Nye spillere får det første innskuddet sitt boostet med 100% opptil 5000 kr,men det stopper ikke der. En vil også få 200 free spins på NorgesAutomatens eksklusive versjon av den norske favoritten, Jackpot 6000. De 100 første får du med en gang du åpner spillet, mens de 100 siste krediteres etter at du har brukt opp det første settet.

Forskjellen på den vanlige versjonen av Jackpot 6000 og den versjonen som casinoene i Betsson-gruppen har, er at toppgevinsten er 10 ganger større enn hos alle de andre. Du kan med andre ord vinne en jackpot på 600 000 kr istedenfor 60 000 kr – og det beste er at den er mye enklere å få enn de enorme jackpotene på for eksempel Mega Fortune. Bare spør den heldige vinneren NorgesAutomaten hadde i februar 2018. Han vant den nemlig to ganger - på samme dag! Blir du den neste?