Forrige uke skulle bli en fantastisk uke for en 35 år gammel nordmann. Han tok seg turen innom Thrills og bestemte seg for å ta en runde på den klassiske spilleautomaten Mega Joker. Det skulle vise seg at han var på rett sted til rett tid for på ett av spinnene hans ramlet det inn ca. €23 000. Etter dagens valutakurs er det rett i overkant av 200 000 norske kroner!

En av Thrills’ medarbeidere tok kontakt og den nybakte vinneren tok seg tid til å besvare noen spørsmål…Vinnerintervjuet

Gratulerer med storgevinsten. Har du noen gang vunnet et stort beløp som dette tidligere?
- Dette er ikke første gang, men jeg har spilt i 6 år nå!

Hva er hemmeligheten bak det å vinne en storgevinst som dette? Har du en strategi?
- Min strategi er å spille når det kjennes bra. Denne gang visste jeg at det ville gå så lenge jeg ikke ga opp. Ser ut som det var verdt å spille i 11 timer, hehe. 

Hva er ditt/dine favorittspill?
- Jeg liker å veksle, men jeg finner vanligvis frem til spill med store utbetalinger slik som Mega Joker og Jackpot 6000. 

Hva skal du bruke din nye formue på?
- Jeg skal betale ned Mastercard-regninger,,, og kanskje kjøpe noe til brødrene min, haha. 

Hva er det beste med Thrills?
- Jeg elsker raske uttak. Deres finansteam er noe helt utenom det vanlige!

Er det noe annet du ønsker å legge til?
- Så lenge dere fortsetter å sende uttakene mine så raskt som dere gjør, vil jeg fortsette å spille her!

Kort om Mega Joker

Mega Joker faller under kategorien «Klassiske spilleautomater» der den får selskap av andre herligheter som for eksempel Jackpot 6000. Men det som skiller Mega Joker fra de fleste andre i denne kategorien er at den har fått en progressiv jackpot! Den kan også friste med en RTP (tilbakebetalingsprosent) på hele 99% og er derfor blitt en av NetEnts mest populære progressive jackpotspill. 

Spilleautomaten består av et hovedspill og et supermeter-spill. Supermeter-spillet har de største gevinstene, men det er i hovedspillet den progressive jackpoten ligger og venter. Den krever forresten ingen spesiell kombinasjon, et spesiell symbol eller en spesiell regndans - jackpoten betales ut tilfeldig, så her er det snakk om å være på rett sted til rett tid!

Thrills velkomstbonus

Det å betale regninger er alltid en god ide og vi håper brødrene blir fornøyde med hva broren kommer til å overraske dem med. Vil du gjøre som den norske vinneren kan du raskt og enkelt skaffe deg en konto via Spillboden. Nye spillere kan se frem til en velkomstpakke som inneholder hele 16 000 kr i bonuser og 20 omsetningsfrie super spins på Starburst.