Spill risikofritt på Norges VM-kvaliker

Spill risikofritt på Norge!

Etter seks kvalifiseringskamper til VM i 2018 ligger Norge og kaver i bunnen av sin gruppe med bare 4 poeng. 4 tap, 1 seier og 1 uavgjort har det blitt så langt, og nå er det ikke lenge til den norske troppen skal ut på banen igjen. Vil Lars Lagerbäcks utvalgte tropp sette landslaget på beina igjen? Nå deler Nordicbet ut to risikofrie spill til alle som vil krydre kampene uten å føle presset.

Gå til Nordicbet Sport her

Slik gjør du

Alt du trenger å gjøre for å få dine risikofrie spill er å melde deg på via påmeldingsknappen på Nordicbets kampanjeside. Dette gir deg umiddelbart to risikofrie spill verdt 200 kr hver. Det ene kan brukes Norge - Aserbajdsjan, mens det andre kan brukes på Tyskland – Norge.

Slik fungerer dine risikofrie spill

Et risikofritt spill er ikke det samme som et gratisspill. Du må satse egne penger og huke av den blå boksen på spillekupongen før du legger det. Glemmer du å huke av boksen regnes spillet som et vanlig oddsspill og du vil ikke få pengene tilbake om du taper.

Dersom boksen ikke dukker opp på din spillekupong etter påmelding, vennligst oppdater siden før du bekrefter spillet og prøv på nytt.

Hvis ditt risikofrie spill taper vil du få opptil 200 kr av innsatsen din tilbake. Hva du velger å bruke pengene på etter det er opp til deg. Skulle du derimot vinne må selve gevinsten omsettes tre ganger på spill med en minsteodds på 1,50 innen 14 dager før uttak.

Norge – Aserbajdsjan

Kampstart: 1. september 2017 kl. 20:45
Arena: Ullevaal stadion i Oslo

I det første kvalikoppgjøret skjedde dette: Norge slapp inn det aller første målet mot Aserbajdsjan for første gang i historien. Det endte med tap og var mildt sagt en nitrist dag for det norske landslaget og norske fotballfans. 1. september møtes de på Ullevaal og denne gang får Norge god støtte av hjemmefansen. De har også en ny landslagstrener som ikke undervurderer en gjest som har klatret 60 plasser på FIFA-rankingen på to år.

Tyskland – Norge

Kampstart: 4. september kl. 20:45
Arena: Mercedes-Benz Arena i Stuttgart

Det gikk som det måtte gå da Tyskland trappet opp på Ullevaal i september 2016. De dro hjem igjen med seieren i sekken. De holdt lekestue og fant nettet tre ganger samtidig som de holdt buret rent. De er ubeseiret i kvaliken så langt og har bare fått ett mål mot seg. Lagerbäcks unge tropp vil altså møte et lag med hjemmefordeler og selvtilliten på topp! Kan Norge trosse oddsen og jekke dem ned et hakk?!

Nordicbet velkomstbonus

Hvorfor velge Nordicbet Sport? Fordi de har odds på alle de store ligaene og helt ned til 5. divisjon i fotball og 1. divisjon i ishockey. De har (ifølge siden deres) 400% flere liveodds enn i fjor og live streamer mer enn 2500 kamper i måneden.

Registrer deg i dag og få 100% opptil 4000 kr ekstra å spille for på ditt første innskudd!

Spill hos Nordicbet Sport


Spillboden.com

SpillBoden.com | Game Lounge Ltd | Kontakt | Spill ansvarlig - Hjelpelinjen.no