Denne kampanjen er avsluttet

Er du en reiselysten fotballfan burde denne konkurransen være noe for deg. Spesielt om du er en fan av Manchester United eller Newcastle. Her får du nemlig litt info om hvordan du tipper deg til Old Trafford for et spennende Premier League-oppgjør i oktober!Slik deltar du

Gå til din NordicBet-konto og fyll ut tippekupongen på deres kampanjeside. E-postadressen de ber om er den du har registrert på din spillekonto.
Spill for 200 kr (min. odds 1,50) på Premier League. Legger du et kombispill må minst ett valg ha minst 1,50 i odds.
Får du mange nok riktige svar får du premien din utbetalt neste virkedag. Du er også med i førstkommende fotballtur-trekning.

Premieinfo kommer etter bildet.

Tippeskjema med frist 18. august 2018

Ukentlige premier

8 rette: 1000 kr i kontanter uten omsetningskrav.
7 rette: gratisspill verdt 500 kr.
6 rette: risikofritt spill verdt 250 kr.

Hovedpremie

I løpet av denne konkurransen vil fire heldige vinnere får hver sin fotballtur til England. Alle får selvfølgelig ta med seg en venn, men vær ekstra obs på at du er ledig og faktisk kan bli med. For premien kan verken overføres eller byttes inn mot penger.

Alle vinnerne får 10 000 kr som skal dekke flyreisen og hotelloppholdet for seg selv og den heldige utvalgte. De får også to VIP-billetter til kampen mellom Manchester United og Newcastle United som spilles 6. oktober 2018. VIP-billettene sørger dessuten for tilgang til boksen på Old Trafford hvor en kan nyte god mat og drikke før avspark.

Trekningsdatoer

  • Vinner fra uke 1 trekkes 13. august
  • Vinner fra uke 2 trekkes 20. august
  • Vinner fra uke 3 trekkes 27. august
  • Vinner fra uke 4 trekkes 3. september

NordicBets velkomstbonus på oddsen

Har du ingen konto hos NordicBet enda? Da kan du se frem til en dobling på 100% opptil 4000 kr på første innskudd som gir muligheter for en startbalanse på opptil 8000 kr.