Denne kampanjen er avsluttet

- helt uten risiko!

Den norske troppen står med 1 seier og 1 tap i UEFAs nye Nations League, men lørdag 13. og tirsdag 16. fins det muligheter for nye poeng mot henholdsvis Slovenia og Bulgaria. Melder du deg på denne kampanjen hos Nordicbet Sport, kan du legge 200 kr på én av kampene uten å risikere å tape!Slik gjør du

  • Logg deg inn/åpne konto hos Nordicbet Sport her.
  • Finn kampanjetilbudet på siden deres for å melde deg på.
  • Spill på Norge – Slovenia (13. oktober) eller Norge – Bulgaria (16. oktober). Husk å markere den blå boksen på spillekupongen før du bekrefter spillet!

Hvis ditt risikofrie spill ikke syns på spillekupongen etter at den er blitt lagt til kontoen din, kan du prøve å oppdatere siden og sette spillet på nytt.

Slik fungerer et risikofritt spill hos NordicBet

I motsetning til et gratisspill vil du med et risikofritt spill måtte satse egne penger. Du må altså ha midler på kontoen for å kunne benytte deg av det. Skulle du være uheldig å tape får du innsatsen tilbake – uten omsetningskrav så klart. Og om du vinner får du hele beløpet: både innsats og gevinst.

Det du skal legge merke til at er at selve gevinsten må omsettes før uttak. For dette tilbudet må nettogevinsten 3 ganger til minimumsodds 1,50 innen 14 dager som gjelder. 

Lykke til!

NordicBet Sport velkomstbonus

Har du ingen konto hos NordicBet enda? Da kan du se frem til en dobling på 100% opptil 4000 kr på første innskudd som gir muligheter for en startbalanse på opptil 8000 kr.