Vi lever i en moderne verden. En hel generasjon vet ikke engang hvordan det er å leve uten internett. Mange er til og med avhengig av å være koblet opp i hverdagen. Nettet påvirker så mangt; hvordan vi kommuniserer, måten vi handler og hvordan selskaper driftes.

Da de første spilleautomaten kom - et sted på midten av 90-tallet - var de veldig enkle. Men etter hvert som teknologien utviklet seg har nettspillene fulgt med. Nå er vi i 2017 og NetEnt har nettopp avslørt at de tenker lage verdens første virtual reality-spilleautomat!

Bruk av VR er en voksende trend og spillere som hygger seg online har allerede begynt å se seg om etter alternative og mer fordypende spillopplevelser. NetEnt følger ivrig med på fremgangen og tror at WebVR-teknologi snart er modent nok til å kunne støtte enkle VR-spilling i 2017/2018. Spillutvikleren har derfor ambisjoner om å lage VR-versjoner av sine spill, og prøvekaninen blir den populære eventyrautomaten: Gonzo’s Quest.

NetEnts administrerende direktør Per Eriksson, kommenterer på NetEnts egne sider:
“We firmly believe that VR has a given place in the future of online gaming, based on our research and the trends that we monitor. We remain focused on delivering the ultimate entertainment experience by taking this first step towards developing our first real-money VR slot. This is a milestone for NetEnt and the gaming industry.”

Sjekk demoen her

Klikk og hold museknappen nede, og dra i hvilken som helst retning for å se mer av Gonzos verden!

Smakebit på hvordan Gonzo's Quest kan bli seendes ut i VR
NetEnt ønsker å introdusere VR-spilling