Her kommer en gladnyhet for alle som er en fan av Planet of the Apes-filmene. NetEnt har nettopp kommet ut med nyheten om at de har sikret seg en lisensavtale for hele filmfranchisen og den første spilleautomaten er ventet å komme i andre halvdel av 2017.

NetEnt får altså bruke hele franchisen som inspirasjon og dets historie strekker seg mer enn 50 år tilbake. Det fins ingen andre spill å sammenligne med, for dette er første gang Planet of the Apes dukker opp i spilleautomat-format. Vi gleder oss enormt til å se hva den svenske spillutvikleren kommer til å legge frem.

NetEnts produktsjef, Simon Hammon, kommenterer på NetEnts egne sider, «Planet of the Apes er en av de største filmfranchisene i verden, og har aldri blitt brukt i gaming før. Dets rike historie resonnerer med alle som har vokst opp med filmene, og passer perfekt for NetEnts brede og mangfoldige spillerbase. Vi er henrykt over å ha signert hele franchisen og kan ikke vente med å tilby spillet til spillerne våre senere i år».

Planet of the Apes historie

Det hele startet med en fransk forfatter ved navn, Pierre Boulle. En da dro han til dyreparken og så gorillaens menneskeliknende uttrykk, og fra det skrev han boken «La planète des singes» (eng. Planet of the Apes, nor. Apeplaneten) som ble gitt ut i 1963. Fem år etter kom den første Planet of the Apes-filmen (basert på boken) med Charlton Heston i hovedrollen. Denne filmen fikk fire oppfølgere og avstedkom to TV-serier, en nyinnspilling, samt flere tegneserier.

Rise of the Planet of the Apes er den første filmen i den seneste omgjøringen av Apeplaneten. Den kom ut i 2011, har James Franco i hovedrollen og ble regissert av Rupert Watt. Oppfølgeren fikk navnet Dawn og the Planet of the Apes og kom ut tre år etter (2014). Vi har nå nådd 2017 og gleder oss til War for the Planet of the Apes som kommer ut 14. juli og franchisens første spilleautomat!

Mens vi venter

Det fins ingen annen Planet of the Apes Slot på markedet, men det er flere spill der apene står i sentrum. Her er et par forslag som du kan finne hos flere av våre operatører:

King Kong (NextGen)
Kong: The 8th Wonder of the World (Playtech)
Legend of the Golden Monkey (Yggdrasil)
Go Bananas (NetEnt)
Gorillas Go Wild (Nyx Interactive)

Lek deg blant apene her

bonus 6 000 kr
free spins 300
  • Kongelig bonus
  • Norges mobilcasino
  • Børsnotert selskap