Netflix har begynt å samle på seg en god del egenproduserte serier som både seere og kritikerne har rost opp i skyene. Et par av dem er House of Cards og Orange is the New Black, men det er Netflix-serien Narcos som har fanget NetEnts oppmerksomhet.

Gladnyheten om at NetEnt og Gaumont (verdens eldste filmselskap og filmprodusenten bak Narcos) har skrevet en avtale som vil lede til en Narcos spillautomat, kom under en spesiell avsløring under ICE-messa i London tidligere denne uken. Netents produktsjef, Henrik Fagerlund, kommentar under spillutviklerns pressemelding er:

«We’re continuing to push boundaries with our branded games and Narcos is certainly one of our biggest deals to date. The series became an overnight sensation with a huge fan base all over the world and it gives us yet another demographic who can have fun playing our games».

Tim Stephen, som har ansvar for juridiske og forretningsmessige forhold hos Gaumant, la til:

«NetEnt is a world leading provider of premier online gaming solutions, and we trust them to develop and create a gaming property that will thrill the millions of Narcos fans around the world and provide a new way for them to experience and engage with the brand».

Når spillet er forventet å komme vet vi ingenting om, men vi holder deg naturligvis oppdatert.

Andre NetEnt-spill basert på filmer/serier

Det å lage spilleautomater av større merkevarer er ikke noe nytt for Netent. De har gjort det ganske mange ganger før. De har avtaler med både 20th Century Fox, Universal og South Park Digital Studios fra før. Her kommer hele listen med deres merkevare-spill:

  • Creature from the Black Lagoon
  • Dracula
  • Emoji Planet
  • Guns N’ Roses
  • Jimi Hendrix Online Slot
  • Motörhead
  • Planet of the Apes
  • The Invisible Man

Denne listen inneholder bare spill du kan spille i ditt favorittcasino akkurat nå. Tidligere har man også kunne hygge seg på spilleautomatene South Park, Aliens og Scarface, men disse er dessverre blitt fjernet fra markedet. Muligens fordi avtalen har løpt ut. Du kan derimot se frem til andre eller tredje kvartal av 2018. Da er nemlig spilleautomaten Jumanjii, som er basert på filmen fra 1995, forventet å komme.

Narcos

Narcos er en krimdrama som for øyeblikket består av 3 sesonger. Netflix har bekreftet at den fjerde sesonge er på vei, men det har ikke kommet mer info om når den lanseres. Følger de tradisjonen ser september 2018 lovende ut for spenningsfylte timer foran TV-en.  

Vi skal ikke avsløre så altfor mye, i tilfelle den fortsatt fins på din «Se senere»-liste. Men kan si som så at de første sesongene handler om den colombianske kokainbransjens blodige begynnelse. Du får et innblikk i Pablo Escobars elleville liv – både på godt og vondt – og følger ham fra en mellomstor tyvegodssmugler til narkokonge og en av verdens rikeste menn.

Gjør deg klar for en nervepirrende reise fylt med lik, politiske ambisjoner, bestikkelser, penger og et lass med kokain!