Neon Staxx

Ekteparet Narvesen får ofte beskjed om nye spill som skal lanseres godt innen lanseringen faktisk skjer, og av og til handler det om et spill de blir kjempe spente over. Neon Staxx er NetEnts nyeste satsning på 80-tallets sentimentalitet, og for Fru Narvesen og hennes årlange begeistring for Miami Vices Don Johnson var det virkelig gode nyheter.

Neon Staxx er ikke lansert ennå men Fru Narvesen har funnet frem et videoklipp og lest gjennom dokumentasjonen, og gleder seg til hun får prøvd det ut selv.

Spilleopplevelsen

Neon Staxx har både Scattere, Wilds og en funksjon som kalles Staxx.

Det er Super Staxx-funksjonen kombinert med gratisspinn som ser ut til å være den mest interessante måten å vinne på, men en toppgevinst på bare 80 000 mynter imponererte ikke Fru Narvesen like mye som hårsveisen til Don gjorde. Selv i videoen var Mega Win bare 40 ganger innsatsen og da hadde de fylt opp 4 hjul med matchende symboler.

Spilleautomatene pleier å falle i en av to kategorier; enten betaler de ut små gevinster ofte eller større gevinster sjeldnere. For Fru Narvesen virker det som om Neon Staxx faller under den første kategorien men det er vanskelig å si uten å ha spilt en lengre økt selv, så vi får vente å se.

Imellomtiden kan du gjenoppleve litt av åttitalls sjarmen i spillet Twin Spin.

Spill Twin Spin herbonus 1 000 kr
free spins 200
  • Et casino med stil
  • Kjent varemerke
  • Godt spillutvalg