Julestemningen er garanter med spilleautomaten Merry Xmas fra Play NGo!

Merry Xmas

Merry Xmas er en spilleautomat fra Play 'N Go som er basert på den mest magiske tiden av året, nemlig julen.

Hjulene er pyntet med kristtorn og misteltein som gir en virkelig god julefølelse. Spillet har selvsagt en egen julegave funksjon, eller heller sagt en bonusfunksjon, der du velge mellom tre julegaver og vinne opptil 150 ganger innsatsen.

Spill Merry Xmas her


SlotsMillion € 100 bonus
100 free spins

Thrills 1 000 kr bonus
50 free spins

Spillopplevelsen

Spilleautomaten Merry Xmas har hele 4 Wild symboler med ulike multiplikatorer (2x, 3x, 4x og 5x) og til og med disse er pakket inn som julegaver! Når du oppnår en vinnende kombinasjon med en av multiplikatorene kan du vinne stort, spesielt med en 4x eller 5x multiplikator.

Spillet har en bonusfunksjon som aktiveres når du får 3 bonussymboler på en aktiv gevinstlinje. Bonusrunden heter Pick a Prize. Du vil se 3 julegaver der du må velge en av dem og pakke den inn for å vinne en bonus. Du kan vinne opptil 150 ganger din innsats!

Merry Xmas har en herlig følelse og ser fantastisk ut, ikke av de mest spennende spillene og grunnet temaet sikkert ikke en favoritt midt på sommeren, men definitivt verdt et par spinn nå i adventstiden!SpillBoden.com | Game Lounge Ltd | Kontakt