Spill på Melodi Grand Prix 2018

Melodi Grand Prix 2018

De 10 deltagerne i den 56. utgaven av Melodi Grand Prix (MPG) er avslørt og skal møtes i MPG-finalen i Oslo Spektrum 10. mars. Under kvelden skal det norske folket stemme frem hvem de vil skal representere Norge i året Eurovision Song Contest, som arrangeres i Lisboa mellom 8. og 12. mai.

Oddssetterne er klare og har allerede en favoritt. Bli med nedover og se om det er den samme som din!

OBS! Oddsen i denne teksten er tatt fra diverse oddssider, men oppdateres ikke i sanntid. Oddsen her kan derfor være forskjellig fra oddsen hos gjeldende operatør. Vi kommer dog til å gjøre vårt beste og oppdatere teksten så ofte vi kan, frem til årets MPG er unnagjort.


Betsson 3 000 kr bonus og 200 free spins.

|


Melodi Grand Prix-finalistene

Rebecca Thorsen

Rebecca trapper opp med sangen «Who we are» skrevet av Kjetil Mørland. Hun fyller straks 20 år og har tidligere vunnet P3 Urørt U16, samt opptrådt på scener som Bluebird Café i Nashville. Nå er hun oddssetternes favoritt og Unibet Sport gir deg 2,00 ganger pengene om du legger et spill og hun blir Norges bidrag i Eurovision Song Contest 2018.

Alejandro Fuentes

Alejandro Fuentes fra Chile og Kristiansand ble kjent gjennom musikkprogrammet Idol i 2005. For årets MPG går han tilbake til røttene sine og tar sjansen på en spansk låt som han har vært med å skrive selv.

Oddssetterne er litt uenige om «Tengo Otra» er en god ide eller ikke. Betsson har endret mening og går fra å gi ham 12,00 til 9,00 i odds, mens Unibet står på sitt og tilbyr 8,00.


Unibet 3 000 kr bonus.

|


Alexander Rybak

Alexander Rybak deltok i Eurovision i 2009 med sangen «Fairytale» og tok mildt sagt Europa med storm. Den gang vant han med 387 poeng, hvilket slo alle tidligere rekorder. Nå sjanser han på et nytt Eurovision-eventyr med sangen «That’s how you write a song» som han har skrevet selv.

Blir det 2 av 2 for Rybak tro? Oddssetterne har mer tro på Rebecca, men er enige om å ha ham på en andreplass. LeoVegas gir deg 4,00 ganger pengene i gevinst om han vinner!

Alexander Walman

Alexander Walman kom på andreplass i musikkprogrammet The Voice i 2012, og vant dessuten MPG i fjor sammen med JOWST og sangen «Grab the moment». JOWST og Walman endte på en 10. plass i Eurovision og var godt fornøyde med det.

JOWST har fortsatt en finger med i spillet og har vært med å skrive «Talk to the Hand», men Walman går denne gang alene ut på scenen.

MrGreen gir Walman 9.00 i odds mens Betsson har ham til 8,00.

Charla K

Charla K tok andreplassen i X Factor i 2009 med gruppen Schackles, men i dag bor hun i Stockholm sammen med den svenske låtskriveren, produsenten og artisten Alex Shield. Paret har sammen med Per Gessle laget låten «Stop the Music» som Charla K skal synge for oss i MPG-finalen.

Nordicbet har satt henne opp med en odds på 12,00 i odds, mens LeoVegas gir deg 15 ganger pengene om hun vinner.


NordicBet 6 000 kr bonus og 250 free spins.

|


Nicoline

Etter å ha kommet til finalen i The Voice i 2015 har hun gitt ut flere singler, og er ingen fremmed for Eurovision Song Contest. Hun var korist for Margaret Berger i 2013, og det samme for Agnete Johnsen tre år senere.

Nå er det hennes tur til å stå i sentrum. Nicoline stiller opp med sangen «Light Me Up» laget av Nicoline Berg Kaasin, Johan Larsson, Emilie Adams.

Dessverre er det sånn at de forskjellige bookmakerne ikke tror hun har noen sjanser i MPG-finalen. Trosser hun oddsen har du sikret deg 75 ganger pengene om du spiller hos Mr Green og 40 ganger pengene om du spiller hos Betsafe.

Stella og Alexandra

Stella representerte Norge i Eurovision i 2011 med sangen «Haba haba», men til tross å være en av favorittene røyk hun ut i den første semifinalen. Nå går hun sammen med Alexandra for å synge den fengede låta «You got me» og Betsafe har gitt duoen en odds på 8,00, mens Mr Green gir dem 7,00.


Betsafe 10 000 kr bonus og 35 super spins + 25 free spins.

|


Tom Hugo

Tom Hugo har du nok sett og hørt før, og det er ikke første gang han har prøvd seg i MGP. Han deltok i 2013 med sangen «Du er du», men kom dessverre ikke videre. Spørsmålet er om han går hele veien denne gang med den selvskrevne låta «I Like I Like I Like».

Tror du på Tom Hugo får du 40,00 i odds hos Betsson og 65,00 i odds hos MrGreen.

Ida Maria

Ida Maria er ingen nykommer i musikkbransjen. Hun er en etablert artist som har lykkes bra innen punk og rock. Hun ble en av vinnerne i konkurransen «Zoom Urørt» i 2006 og har siden den gang underholdt musikkfansen både hjemme og utenfor Norges grenser.

Ida Maria har hatt en finger med i MPG tidligere. Hun var nemlig en av låtskriverne bak «Mama’s Boy» som be sunget av Ella i MPG i fjor. Dette blir første gang hun trår inn i MPG-verdenen som artist og hun stiller opp med sangen «Scandilove» som hun og skrevet sammen med Stefan Törnby.

Nordicbet gir henne 22,00 i odds, mens LeoVegas gir henne 25,00.

Vidar Villa

Vidar Villa er kjent for norskspråkelige festlåter som «One Nigt Stand» og «Herregud» og i 2017 ble sangene hans streamet over 27 millioner ganger på nett. Han går opp på scenen med låta «Moren din» og blir derfor den eneste som synger på norsk.

Sist gang Norge vant Eurovision med en norsk låt var i 1995 da Secret Garden håvet inn 148 poeng for sangen «Nocturne». Men før Vidar Villa kan prøve å gjøre det samme, må han gå til topps i MPG-finalen. LeoVegas var veldig usikre i begynnelsen og ga ham 55,00 i odds. Nå er LeoVegas-oddsen nede på 15,00, mens Betsafe går ned til 12,00.


Spinson Denne operatøren finns ikke lenger

|


Utenomsportslig odds!

Som du ser er ikke oddsen bare for de som elsker sport. Alle vi har nevnt over har en god del markeder på utenomsportslige evenementer slik som Melodi Grand Prix. Her er en liste over andre ting du kan spille på akkurat nå:

  • BAFTA-utdelingen
  • OSCAR-utdelingen
  • Big Brother (Storbritannia)
  • Den svenske Melodifestivalen
  • Presidentvalget i USA

Melodi Grand Prix 2018 odds


Betsafe 10 000 kr bonus og 35 super spins + 25 free spins.

|

Betsson 3 000 kr bonus og 200 free spins.

|

NordicBet 6 000 kr bonus og 250 free spins.

|

Mr Green 1 000 kr bonus og 200 free spins.

|

Spinson Denne operatøren finns ikke lenger

|


Spillboden.comSpillBoden.com | Game Lounge Ltd | Kontakt | Spill ansvarlig - Hjelpelinjen.no