Lucky Links av JFTW kommer 15. november

Lucky Links omtale

17. mai 2017 lanserte Just for the Win (JFTW) sin aller første spilleautomat og siden den gang har det vært veldig stille. Men nå har vi fått info om at det neste spillet deres begynner å bli ferdig. Lucky Links lanseres 15. november og kommer til å være et spill for nybegynnere eller spillere som elsker at moroa varer lenger ved hjelp av hyppige utbetalinger.

Hvor kan jeg spille Lucky Links

JFTW distribuerer spillene sine via Microgamings Quickfire-plattform og ganske mange plukket opp Goldwyn’s Fairies til utvalget sitt. Her har du tre operatører vi tror kommer til å gjøre det samme med Lucky Links.


LeoVegas 40 000 kr bonus
220 free spins
Casumo 12 000 kr bonus
200 free spins
Betsafe 10 000 kr bonus
60 free spins

Om Lucky Links

Teknisk informasjon

Spillutvikler: JFTW (Microgaming)
Antall hjul/rader: 5 / 4
Antall innsatslinjer: 20 (vinn begge veier)
Min/Maks innsats: 1 kr / 2500 kr
RTP: 96,26%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: Lucky Links med respinn

Lucky Links spillevisning

Lucky Links bonus og spesialfunksjoner

Lucky Links dumpes rett inn i kategorien funksjonsfattige spill. Her fins det ikke engang et wildsymbol. Spillet handler bare om Lucky Links-funksjonen og det skal bli spennende å se om den er sterk nok til å holde på spillernes interesse over lengre tid.

Lucky Links

I begynnelsen av hver spillerunde merkes et tilfeldig symbol med en spesiell Lucky Links-gullramme. Alle like symboler på brettet får samme behandling og om du får to av dem vedsiden av hverandre (kun horistonalt) lenkes de sammen. De lenkede symbolene låses fast på plassene sine og du vil deretter få gratis ekstraspinn. Gratisspinnene fortsetter frem til du ikke klarer lenke nye symboler til de du allerede har.

Lucky Links lenkede symboler

Lucky Links free spins

Spillet har ingen scattere eller bonussymboler som låser opp et eget free spins-spill, men med Lucky Links-funksjonen kan du få hjulene spunnet opptil flere ganger uten at det skal koste deg noe.

Lucky Links gevinster, utbetalinger og jackpot

Mer om hvordan denne spilleautomaten betaler ut kommer senere. 

Lucky Links Just for the Win

Avslutningsvis

Spillet blir garantert tilgjengelig på alle plattformer (pc, mobil og nettbrett), men ellers venter vi med å gi vår mening til vi har fått prøvd det! Her får du som vanlig noen forslag til spill du kan kose deg med mens du venter:

Funksjonsfattige, men populære spilleautomater

  • Twin Spin (NetEnt)
  • Starburst (NetEnt)

Spilleautomater med respinn

  • Jungle Books (Yggdrasil)
  • Valley of the Gods (Yggdrasil)
  • Gnome Wood (Rabcat)

Spillboden.com

SpillBoden.com | Game Lounge Ltd | Kontakt